Home > Αθλητικά > Ο προπονητής της Δόξας Στάικος Βεργέτης μιλάει στον «Π.Τ.» «Τώρα ξεκινάει η μάχη»

Ο προπονητής της Δόξας Στάικος Βεργέτης μιλάει στον «Π.Τ.» «Τώρα ξεκινάει η μάχη»

Χθες τελέστηκε ο αγιασμός της Δόξας Δράμας

Ο προπονητής της Δόξας Στάικος Βεργέτης

μιλάει στον «Π.Τ.»

«Τώρα ξεκινάει η μάχη»

 

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά τέλεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της  Δόξας  χθες το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο το μεσημέρι.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των αρχών του τόπου και η οικογένεια της Δόξας καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιάννης Μπύρος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

?????????????

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο σκοπός είναι να ευλογήσουμε τη νέα σεζόν, στην οποία η Δόξα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει και εκεί που την θέλουμε όλοι μας. Η ομάδα συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και με πίστη, ομόνοια και αγάπη και ευγενή άμυλα ευχόμαστε να πετύχει τον στόχο της. Οι αθλητές και ο προπονητής χρειάζονται την στήριξη όλων και κυρίως των αγνών φιλάθλων αυτής της ομάδας».

?????????????

Μετά το τέλος του αγιασμού χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης καθώς και ο Δήμαρχος κ. Μαμσάκος.  Από πλευράς της ΠΑΕ μίλησε ο νομικός σύμβουλος, κ. Θωμάς Μαργαρίτης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα είναι συνώνυμο της Δράμας και όλοι μαζί θα παλέψουν ώστε να βρεθεί εκεί που την αξίζει.

Ο Στάικος Βεργέτης μιλάει  αποκλειστικά στον «Π.Τ.»

Ο προπονητής της Δόξας, Στάικος Βεργέτης, μίλησε αποκλειστικά στον Πρωινό Τύπο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο Στάικος Βεργέτης τόνισε μεταξύ άλλων:  «Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα με μία γλυκιά προσμονή για τα επίσημα ματς. Καλά είναι τα φιλικά παιχνίδια και οι προπονήσεις, αλλά ο επίσημος αγώνας έχει άλλη βαρύτητα. Η «μάχη» τώρα ξεκινάει και εμείς ετοιμαζόμαστε».

STAIKOS

 

Σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της Δόξας εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, ο Στάικος Βεργέτης, δήλωσε: «Το παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα έχει τις ίδιες δυσκολίες, που θα έχει κάθε αγώνας κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, να αποκρούσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου κάτι που έχουμε εντοπίσει και φυσικά να επικεντρωθούμε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας, ο τεχνικός της Δόξας, δήλωσε: «Εμείς κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε ξεχωριστά και θα έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Έχει προκύψει ένας βασικός κορμός ομάδας όπου εκεί επάνω θα χτίσουμε. Δεν θέλω να παρεκκλίνω κάθε Κυριακή από τον βασικό κορμό και να υπάρχουν 5 -6 αλλαγές, γιατί έτσι χάνεται η ομοιογένεια και η συνοχή της. Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδας έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας.  Από εκεί και πέρα το ρόστερ δεν είναι δέκα παίκτες, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι ώστε όταν κριθεί σκόπιμο ή χρήσιμο να είναι έτοιμοι».

Ο αρχηγός της Δόξας Παντελής Ριζογιάννης στον «Π.Τ.»

 

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, Παντελής Ριζογιάννης, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε δηλώσεις του στον «Π.Τ.» επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα και θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε όλοι την υγεία μας, να κάνουμε μία καλή αρχή και δυνατοί να προχωρήσουμε ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης της ομάδας».

doja

Για τους στόχους των ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα, ο Παντελής Ριζογιάννης τόνισε: «Από την πλευρά μας, ο στόχος είναι ένας και δεν είναι άλλος από το να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα είναι αναμφίβολα δύσκολο γιατί πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα. Εμείς θα πάμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να κερδίσουμε.

Πριν τρία χρόνια ήμουν ποδοσφαιριστής των Τρικάλων και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι μία δύσκολη έδρα. Πρέπει όμως να πάμε δυνατοί και να κατακτήσουμε κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι».

Ο Παντελής Ριζογιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Δόξας που δεν είναι άλλο από το να γεμίζει το γήπεδο και να στηρίζει τους παίκτες σε κάθε αγώνα.

Για την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι του κυπέλλου, ο Παντελής Ριζογιάννης σχολίασε πως αποτελεί μία κακή παρένθεση για την Δόξα. «Καταλάβαμε όλοι ότι ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Τώρα πλέον έχουμε στρέψει όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και πρέπει μέσα από σκληρή δουλειά να κάνουμε κάτι καλό».