Home > Αθλητικά > Πανιώνιος: Σκέψεις για μετακόμιση στην Δράμα

Πανιώνιος: Σκέψεις για μετακόμιση στην Δράμα

Πανιώνιος: Σκέψεις

για μετακόμιση  στην Δράμα

Το αποκλειστικό κι αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportime ότι είναι πιθανό να μετακομίσει ο Πανιώνιος στην Δράμα, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Χριστοδούλου σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο team manager και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το θέμα που έχει προκύψει με την πιθανή μετακόμιση της ομάδας στη Δράμα.. Τόνισε ότι δεν πρόκειται για απλή φήμη.  Ότι όντως υπάρχουν σχετικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τον Δραμινό επιχειρηματία Χριστόφορο Παυλίδη. (Τον οποίο, πάντως, ο ίδιος δεν κατονόμασε).

Αναλυτικά …

Για το θέμα που έχει προκύψει: «Το θέμα δεν είναι απλή φήμη, αλλά πραγματικότητα. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις που είναι πολύ δυσάρεστες για το μέλλον του ιστορικού σωματείου κι ελπίζω να μην τελεσφορήσουν».

Για το ποιος είναι αυτός που θέλει τον Πανιώνιο: «Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο ενδιαφερόμενος από τη Δράμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο κι ο μεγαλομέτοχος, απογοητευμένος, θέλει να πουλήσει. Χωρίς να ενδιαφέρεται ή για να το πω καλύτερα χωρίς να ελέγξει αν η ομάδα θα μετακομίσει ή όχι».

«Δεν γίνεται να μετακομίσει ο Πανιώνιος στην Δράμα»

Για το πώς άρχισαν τα προβλήματα: «Δυστυχώς τα πράγματα έχουν ξεκινήσει από τις 26 Ιουνίου με τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν αιτήματος μικρομέτοχων και φιλάθλων. Θα μιλούσαμε για την περασμένη χρονιά, θα προβληματιζόμαστε για το πώς θα ξεκινήσει η νέα. Ταυτόχρονα θα καταθέταμε αυτούς τους προβληματισμούς ενώπιον διοίκησης. Δυστυχώς η Γενική Συνέλευση δεν πήγε καθόλου καλά. Παραβρέθηκαν, και ντρέπομαι μόνο που το λέω, τέσσερα άτομα, από τα οποία τα τρία ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κι ένας μέτοχος, οπότε δεν συζητήθηκε καθόλου ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς. Μετά από αυτό, ο μεγαλομέτοχος ζήτησε συνάντηση με τον ερασιτέχνη. Τους είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έθεσε τις μετοχές του στη διάθεσή τους. Εκείνοι αρνήθηκαν να τις πάρουν και να τις διαχειριστούν. Από εκεί και πέρα υπήρξε ο προβληματισμός ότι πρέπει να συνεχίσει να προχωράει μόνος του».

«Προσπάθησα να τον μεταπείσω»

Συνεχίζοντας ο Χτήστος Χριστοδούλου, είπε: «Κι από τη στιγμή που έχει τη συγκεκριμένη πρόταση, δυστυχώς την έχει βάλει στο τραπέζι και τη συζητάει. Προσωπικά θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου. Είμαι κατά της συγκεκριμένης εξέλιξης, γιατί δεν μπορεί ο Πανιώνιος, μια ιστορική ομάδα να συζητιέται να μετακομίσει στη Δράμα. Δεν μιλάμε για μικρή ιστορία, αλλά για μια ιστορία που είναι ταυτόσημη με την περιοχή. Μιλάμε για τη Νέα Σμύρνη, αλλά στην ουσία μιλάμε για τη Σμύρνη. Ο Πανιώνιος εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη κι εκεί πρέπει να παίζει ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεται. Προσπάθησα να τον μεταπείσω όσο μπορώ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σημείο. Από τη μια προγραμματίζουμε μια ομάδα με τον προπονητή σαν να είναι στη Νέα Σμύρνη. Κι από την άλλη γίνονται συζητήσεις να πουληθεί και να πάει στη Δράμα. Βρισκόμαστε σε ένα χάος και πραγματικά δεν ξέρω τι ξημερώνει».

«Υπάρχουν αντιδράσεις»

Για τις αντιδράσεις του κόσμου και το αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο: «Την τελευταία χρονιά και μετά από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα την τελευταία τετραετία, υπήρχε απομάκρυνση των φιλάθλων. Το έδειξαν και στη Γενική Συνέλευση. Έδειξαν, δηλαδή, να βρίσκονται σε μια κατάσταση αδιαφορίας. Τώρα βέβαια με το θέμα της μετακόμισης στη Δράμα έχει αρχίσει να υπάρχει αντίδραση μέσω διαδικτύου και μέσω μηνυμάτων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ομως κάτι σοβαρό, μια πρόταση, μια στήριξη στο μεγαλομέτοχο να μη φύγει δεν έχει γίνει. Αυτό με δυσαρεστεί περισσότερο. Στην τελική, πιστεύω ότι ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα που αναγεννιέται από τις στάχτες του και θα βρεθεί λύση αν τελικά μείνει στη Νέα Σμύρνη. Θα πρέπει ο κόσμος εκφράσει τη συμπαράστασή του, έστω και μόνο την αγάπη του ότι είναι κοντά. Να παροτρύνουν το μεγαλομέτοχο να παραμείνει η ομάδα στη Νέα Σμύρνη και να τρέξει με όσο το δυνατό καλύτερα στοιχεία στην κατηγορία».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους της ομάδας: «Θέλω να κάνω έκκληση στους φιλάθλους και σε αυτούς που μπορούν να είναι κοντά στην ομάδα. Να πλησιάσουν τη διοίκηση και να καταφέρουν η ομάδα να μείνει στη Νέα Σμύρνη και να είναι πάλι δυνατή».

Πηγή-Sportime