Home > Αθλητικά > Παπαδόπουλος και Τουνγκελίδης συνεχίζουν στη Δράμα 86’-Κοντά στην παραμονή και ο Αχιλλέας Τόσκας

Παπαδόπουλος και Τουνγκελίδης συνεχίζουν στη Δράμα 86’-Κοντά στην παραμονή και ο Αχιλλέας Τόσκας

Παπαδόπουλος και Τουνγκελίδης

συνεχίζουν στη Δράμα 86’

Κοντά στην παραμονή και ο Αχιλλέας Τόσκας

 

 

Η Δράμα 86’, τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε μια επιτυχημένη χρονιά όμως όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ξεκίνησε από τώρα το «χτίσιμο» για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ανεβάσει τον πήχη για τη νέα αγωνιστική σεζόν και ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν δρομολογηθεί.

Ο Αδάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει στην ομάδα της καρδιάς του και της πόλης του που είναι περήφανη για αυτόν, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, όπως επίσης και ο Ευγένιος Τουνγκελίδης – σιδερένιος πλέον μετά τον τραυματισμό του – θα αγωνίζεται του χρόνου με την φανέλα της δραμινής ομάδας, καθώς οι δύο παίκτες, ήδη υπέγραψαν για την παραμονή τους στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και η ανανέωση με τον Διεθνή με την Εθνική Εφήβων και Νέων, Αχιλλέα Τόσκα. Ο Αχιλλέας Τόσκας αποφάσισε να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στη Δράμα ‘86. Θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του Ελληνικού χαντμπολ και έχει προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αναλυτικότερα, για μια ακόμη χρονιά ο Αδάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε χαντμπολικά στον Bianco Monte Δράμα 1986. Μετά την επιστροφή του από την Γερμανία και την δεύτερη πετυχημένη χρονιά του στους Δραμινούς η διοίκηση της ομάδας και ο παίκτης συμφώνησαν σε όλα και ο Διεθνής πίβοτ είναι έτοιμος να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά με νέα όνειρα και στόχους.

Όλοι στην Δράμα είναι χαρούμενοι για την παραμονή του καθώς πρόκειται για έναν παίκτη κλειδί για τους Δραμινούς και ηγετική φυσιογνωμία με τετραετή εμπειρία στην Budesliga αλλά και στην Εθνική Ανδρών.

Ο Διεθνής  πίβοτ δήλωσε για την παραμονή του: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι για μια ομάδα που αγαπώ πραγματικά. Θα παίζω στη Δράμα μέχρι να ξαναπαίξουμε Ευρώπη εκεί που  αξίζει να βρίσκεται αυτή η ομάδα. Η φετινή σεζόν άφησε μια γλυκόπικρη γεύση όχι επειδή δεν μας πήγε μέχρι εκεί που έβλεπε το μάτι ,αλλά επειδή πρώτον αδικήσαμε τους εαυτούς μας και δεύτερον αδικηθήκαμε γενικώς σε πολλές περιπτώσεις. Η ομάδα τηρεί όσα υπόσχεται ανεξαρτήτως καταστάσεων και το κάνει διαχρονικά. Τους συμπαίκτες μου από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο τους έχω μεγάλη εκτίμηση και τυφλή εμπιστοσύνη, υπάρχει καλή ενέργεια, φιλόδοξοι άνθρωποι καλό κλίμα και πολύ δίψα για κάτι καλύτερο. Αυτό μου αρέσει να παλεύω με τους δικούς μου μαζί για το καλύτερο. Εγώ … Μένω Δράμα».

Από την πλευρά του ο δύο φορές πρώτος σκόρερ της Handball Premier (2017-2019) Ευγένιος Τουνγκελίδης θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της πόλης του και αυτής στην οποία ανδρώθηκε χαντμπολικά.

Παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς ο Διεθνής περιφερειακός λόγω τραυματισμού (χειρουργήθηκε στον ώμο) δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές δράσεις της ομάδας, στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε ότι όλα πήγαν καλά και έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ο αθλητής διψασμένος για νέες διακρίσεις ατομικές αλλά και της ομάδας τα βρήκε σε όλα με τον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 και συνεχίζει δηλώνοντας παρών στην προσπάθεια για το επόμενο βήμα.

Ο Διεθνής  περιφερειακός τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα είμαι παρών για άλλη μια σεζόν δίπλα στην οικογένεια μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεισφέρω τίποτα λόγω του τραυματισμού μου την ιστορική για τον σύλλογο σεζόν που μας πέρασε. Η ομάδα μου με στήριξε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο, ήταν όπως πάντα πιστή στις υποσχέσεις της και τώρα που αποκαταστάθηκα πλήρως τους ευχαριστώ όλους θερμά.  Έχω μάθει να κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο και για αυτό είμαι γεμάτος αισιοδοξία για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία».