Home > νέα > Περισσότερες από διακόσιες οικογένειες έλαβαν πακέτα Χριστουγέννων από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής

Περισσότερες από διακόσιες οικογένειες έλαβαν πακέτα Χριστουγέννων από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής

Περισσότερες από διακόσιες οικογένειες

έλαβαν πακέτα Χριστουγέννων

από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής

 

Περισσότεροι από 900 ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτοι συνάνθρωποι μας, που διαβιούν στη Χωριστή και στον ευρύτερο Νομό Δράμας, έλαβαν από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» πακέτα με τρόφιμα, ρουχισμό παιχνίδια και άλλα βασικά είδη πρώτης ανάγκης εν όψει των Χριστουγέννων.

Για δέκατη πέμπτη  χρόνια το σωματείο συνεχίζει  το πολύπλευρο έργο του  με συνέπεια και συνέχεια προβάλλοντας τα ιδεώδη της προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία, πέτυχε και αυτή τη φορά το στόχο του, προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη από υποστήριξη να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι, ειδικά μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες της πανδημίας COVID-19  (άποροι, άστεγοι, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, κ.α.) ακόμη και  κατ οίκον διανομή.

Στις 23/12/2022 ολοκληρώθηκε η διανομή των Χριστουγέννων προσφέροντας  πακέτα τροφίμων σε περισσότερες από 200 οικογένειες πάνω από  (900 άτομα) λαμβάνοντας  όλα τα απαραίτητα μέτρα και χωρίς την συλλογή υπογραφών για να αποφύγουμε την διασπορά του ιού και να διασφαλίσουμε την δημόσια υγεία. Διανεμήθηκαν περίπου δέκα (10 ) τόνοι τροφίμων, εξασφαλίζοντάς  έτσι επαρκείς προμήθειες για διάστημα ενός μηνός.

Φιλοσοφία του σωματείου είναι η παροχή βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, φυλής και εθνικότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  και η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου, κα. Τσάνα Μαρία, επισημαίνουν ότι για  άλλη μια χρόνια βρίσκονται στο πλευρό του φορέα εταιρείες, ιδρύματα, φορείς, ιδιώτες και  συμπολίτες οι οποίοι, κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και ευαισθησία την προσπάθειά του φορέα, στηρίζοντάς την υλικά και ηθικά μέσω της δωρεάς τους στην ολοκλήρωση των Χριστουγεννιάτικων Πακέτων.

Τα εορταστικά πακέτα περιείχαν τρόφιμα (κρέας, κοτόπουλο, σουτζουκάκια, πατάτες, φρούτα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, όσπρια, ρύζι, γάλα, αλεύρι, αλάτι, τυροκομικά, χυμούς ντομάτας, μαρμελάδες, μέλι, σοκολατούχα αλείμματα, κονσέρβες, παιδικές τροφές, κρέμες, μπισκότα, δημητριακά, κρουασάν, γλυκίσματα, παιδικά παιχνίδια κ.ά.), είδη καθαριότητας, (υγρό καθαρισμού, υγρό πιάτων, σφουγγάρια, σφουγγαρίστρες, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων) και είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες).

Το Δ.Σ και η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού  Σωματείου  Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία! Ας ευχηθούμε όλοι το 2023  να είναι το έτος που θα  σταματήσει τους πολέμους, την εγκληματικότητα και να φέρει μόνο αγάπη και ελπίδα!

«Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»