Home > νέα > Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υπ. Βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ Αναστάσιου Νικολαΐδη – Ισχυρό μήνυμα στήριξης και συμπόρευσης για μια καλύτερη Δράμα !

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υπ. Βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ Αναστάσιου Νικολαΐδη – Ισχυρό μήνυμα στήριξης και συμπόρευσης για μια καλύτερη Δράμα !

Πλήθος κόσμου στην κεντρική

προεκλογική εκδήλωση του υπ. Βουλευτή

με το ΚΙΝΑΛ Αναστάσιου Νικολαΐδη

Ισχυρό μήνυμα στήριξης και συμπόρευσης για μια καλύτερη Δράμα!

 

 

 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου, η κεντρική εκδήλωση, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, του υπ. Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής κ. Αναστάσιου Νικολαΐδη.

Σε έναν πρωτότυπο χώρο όσον αφορά τη διεξαγωγή πολιτικών εκδηλώσεων, στο «Παλιό Ρολόι», κάτω από τα Βυζαντινά Τείχη, ο κ. Νικολαΐδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά και να ευχαριστήσει κάθε πολίτη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του. Η εκδήλωση, με τη δική της ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς δεν είχε χαρακτήρα προεκλογικής συγκέντρωσης παλαιού τύπου, ήταν ένα ισχυρό μήνυμα ότι για τη νέα αντίληψη που κομίζει στην πολιτική ο κ. Νικολαΐδης υπάρχει πρόσφορο έδαφος ανταπόκρισης στη δραμινή κοινωνία. Άλλωστε, η αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, αποδεικνύει ότι η εμπιστοσύνη των Δραμινών στο πρόσωπο του κ. Νικολαΐδη, είναι ταυτόχρονα στήριξη σε ένα πρόσωπο που προέρχεται από τους κόλπους της ίδιας της τοπικής κοινωνίας.

Με λίγα, αλλά ουσιαστικά, λόγια ο υπ. Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής παρέθεσε τις σκέψεις του για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας εκπρόσωπος του λαού στη Βουλή, καθώς και για τις νέες ιδέες, τις νέες πρακτικές και τις νέες νοοτροπίες που έχει ανάγκη ο τόπος. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, ο ίδιος είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, προσθέτοντας ότι «τόσα χρόνια ακούσαμε πολλά, όμως ελάχιστα έγιναν… Ήρθε, λοιπόν, η ώρα αυτή τη φορά να πετύχουμε περισσότερα, αλλά με λιγότερα λόγια».

NIKOLAIDIS 4

 

 «Με εντιμότητα, καθαρότητα και ειλικρίνεια,

σας ζητώ αυτή τη φορά να κάνετε τη νέα επιλογή!»

Επίσης, ο κ. Νικολαΐδης, στάθηκε στην κατάσταση που βιώνει σήμερα η Δράμα καλώντας τους πολίτες να συμβάλλουν, με τις επιλογές τους, στην απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων που υπάρχουν στον τόπο και ασφυκτιούν. «Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα εμείς οι ίδιοι να πιστέψουμε στην πολυπόθητη αλλαγή» υπογράμμισε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται όραμα, γνώση, σχέδιο, εργατικότητα και θέληση».

Στην ομιλία του ο κ. Νικολαΐδης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος, ενώ εμφανώς συγκινημένος εξέφρασε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά του, στη σύζυγο και στα παιδιά του, στους γονείς του και στα αδέρφια του, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε την αμέριστή στήριξη και συμπαράστασή τους.

Αναφερόμενος σε όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο υπ. Βουλευτής του Ν. Δράμας στάθηκε στην ευκαιρία που είχε να έρθει σε επαφή και να συνομιλήσει με πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους, όπως αποδείχτηκε, μοιράζεται έναν κοινό στόχο: «Να βάλουμε ένα τέλος στην οπισθοδρόμηση του τόπου μας και να βρούμε λύσεις στα αδιέξοδα που βιώνουμε». Μάλιστα, εξήγησε ότι από την καθημερινή επαφή με τόσο κόσμο, κατέληξε στο συμπέρασμα πως είναι πολλοί όσοι θέλουν να φτιάξουν μια καλύτερη Δράμα, προσθέτοντας ότι «ακριβώς γιατί είμαστε πολλοί, είμαι βέβαιος ότι η δική μας αντίληψη θα είναι αυτή που θα επικρατήσει».

Ο κ. Νικολαΐδης κάλεσε τους παριστάμενους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, καθώς «η ψήφος σε έναν νέο άνθρωπο που πρώτη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, μπορεί να σηματοδοτήσει την ελπιδοφόρο έλευση ενός νέου κύματος πολιτικής και νέων πολιτικών που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, αλλά και ειδικότερα ο τόπος μας». Παράλληλα, ζήτησε να αναδειχθεί στις προσεχείς εκλογές ισχυρό το Κίνημα Αλλαγής, καθώς πρόκειται για την πολιτική δύναμη που μπορεί να βάλει τέλος στην πόλωση και στο διχασμό και να λειτουργήσει ως δύναμη ομαλότητας και σταθερότητας, για να ενωθούν οι Έλληνες, να συνθέσουν δυνάμεις και να επιτευχθούν σημαντικές κοινωνικές κατακτήσεις.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Νικολαΐδης κάλεσε τους πολίτες να αφήσουν πίσω όλα όσα τους ενόχλησαν και τους πλήγωσαν και να τολμήσουν να κάνουν πράξη την ανανέωση, στην οποία όλοι συμφωνούν. «Αυτή τη φορά ας προχωρήσουμε στην αναγκαία αλλαγή σελίδας με γνώση και σχέδιο για την επόμενη μέρα» σημείωσε ο υπ. Βουλευτής του Ν. Δράμας και «με εντιμότητα, καθαρότητα και ειλικρίνεια» ζήτησε από τις Δραμινές και τους Δραμινούς αυτή τη φορά να κάνουν τη νέα επιλογή.