Home > Αθλητικά > Τάσος Κρητικός Μπορούμε να πλησιάσουμε το ακατόρθωτο!

Τάσος Κρητικός Μπορούμε να πλησιάσουμε το ακατόρθωτο!

 

Τάσος Κρητικός

 Μπορούμε να πλησιάσουμε το ακατόρθωτο!

 

 

 Ο Τάσος Κρητικός είναι αμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της Δόξας Δράμας. Η παρουσία του κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πολύτιμα γρανάζια του Στάικου Βεργέτη στην ενδεκάδα της ομάδας.

  – Πως εκτιμάς την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδος;

«Σίγουρα η πορεία μας δεν είναι η αναμενόμενη και αυτό είναι κάτι που στεναχωρεί πρώτα απ’ όλους εμάς τους ίδιους. Σαφώς και οι στόχοι της ομάδος είναι μεγαλύτεροι και άκρως πρωταγωνιστικοί. Ξεκινήσαμε με ένα καλό σερί, μετά ήρθε μια μέτρια πορεία που μας έβγαλε εκτός τροχιάς και τώρα με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

–  Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και αυτό το κλίμα θέλουμε να κρατήσουμε μέσα από τα συνεχή επιθυμητά αποτελέσματα. Στην έδρα μας είμαστε αρκετά δυνατοί και αυτό το σερί θέλουμε να διευρύνουμε. Ωστόσο το πρόβλημα παρατηρείται στους εκτός έδρας αγώνες. Εκεί θέλουμε να εστιάσουμε και να γυρίζουμε πίσω  στην βάση μας, με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

– Απο το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα τι περιμένουμε;

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει τη διαφορά από τον προηγούμενο καιρό. Σίγουρα η ομάδα των Τρικάλων είναι αρκετά ανταγωνιστική και πιστεύω ότι η θέση της είναι πλασματική. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε την απόδοση μας και μόνο τις οδηγίες του προπονητή. Εάν όλα βγουν στο παιχνίδι, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Όλα είναι στα πόδια μας».

Print
Print

– Η ομάδα παραμένει κοντά στους στόχους της;

«Η βαθμολογική διαφορά από την 2η θέση είναι κοντά. Αν συνυπολογίσουμε και κάποιους βαθμούς από τις ενστάσεις που εκκρεμούν, τότε εύκολα καταλαβαίνεις ότι η αναρρίχηση στην δυάδα είναι εφικτή. Από εκεί και πέρα εάν εμείς συνεχίζουμε τις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά, τότε γιατί όχι να μην πλησιάσουμε το ακατόρθωτο».

– Πως σου φαίνεται η προοπτική να συνεχίσεις να φοράς τον «μαυραετό» στο στήθος;

 «Σίγουρα αποτελεί μια από τις βασικές μου σκέψεις η προοπτική να συνεχίσω και του χρόνου να αγωνίζομαι με την φανέλα της Δόξας Δράμας. Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα, νοικοκυρεμένη, κάτι που δύσκολα συναντάς και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα εχέγγυο για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Η ομάδα είναι ιστορική και σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερο βάρος στη φανέλα, ενώ και ο κόσμος είναι απίστευτος. Είναι μοναδικός».

Tο μεγάλο όπλο της Δόξας είναι ο κόσμος της. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις;

«Ο κόσμος επαναλαμβάνω είναι μοναδικός. Έχει το δικό του βάρος και εννοείται ότι τον θέλουμε δίπλα μας. Έχω δει τόσα βίντεο με την ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ και εγώ με την σειρά μου να αγωνιστώ. Ο λαός της Δόξας είναι ξακουστός στην χώρα και εμείς οι ποδοσφαιριστές τον θέλουμε κοντά μας. Μας δίνει δύναμη και θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη εκ μέρους των παικτών προς τους φιλάθλους μας, για την μέχρι τώρα πορεία μας. Αυτός ο λαός αξίζει πολλά και εμείς θα προσπαθήσουμε με το 101% των δυνάμεων μας, να τον κάνουμε να ξαναχαμογελάσει για τον μαυραετό».

Ο Τάσος Κρητικος είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του;

«Πάντα θέλω το καλύτερο για τον εαυτό μου αλλά αυτό πρέπει  να συνδυάζεται και με επιτυχία της ομάδος. Μέσα από την ομαδική ωστόσο δουλειά μπορούν να φανούν όλοι αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Εγώ το μόνο που μπορώ να διαβεβαιώσω αλλά και να υποσχεθώ ταυτόχρονα είναι ότι δίνω και θα δίνω το καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».