Home > νέα > Τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κατηγορεί για το Χιονοδρομικό Φαλακρού ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κατηγορεί για το Χιονοδρομικό Φαλακρού ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα

Τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κατηγορεί

για το Χιονοδρομικό Φαλακρού

ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας

 

 

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ για το ζήτημα του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού, είναι γνωστή στους περισσότερους. Από την προηγούμενη Κυριακή, με ανακοίνωση του ίδιου του αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Πατακάκη, το Φαλακρό παραμένει κλειστό, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται η σχετική απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ για τον πλειοδότη της λειτουργίας του.

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης κ. Μέτιος προέβη προχθές σε νέα ανακοίνωση, λέγοντας ότι η αφαίρεση αρμοδιοτήτων από τον κ. Πατακάκη είναι οριστική, ενώ είπε ότι σύντομα το Φαλακρό θα είναι ανοικτό και πάλι.

Στη συνέχεια της αντιπαράθεσης αυτής, ουσιαστικά μεταξύ των δύο αντρών, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Πατακάκης εξέδωσε νέα ανακοίνωση με τον τίτλο: «Υπόλογος απέναντι στους Δραμινούς ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ»

 

Η ανακοίνωση του κ. Πατακάκη

[Με αφορμή το τελευταίο δελτίο τύπου που δημοσίευσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Μέτιος, έχω να δηλώσω σε ότι αφορά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού:

Κ. Περιφερειάρχα σας είχαμε τονίσει από τον Απρίλιο κιόλας του 2017, την αναγκαιότητα να γίνουν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες, για να μην υπάρξει καμία διακοπή λειτουργίας και ελλιπή χρηματοδότηση στο Κέντρο, αλλά φαίνεται πως μάλλον δεν ήταν επαρκές το χρονικό διάστημα για να δράσετε.

Το  Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, το οποίο δεν έχετε επισκεφθεί πότε ως Περιφερειάρχης ΑΜΘ, σας είναι παντελώς ξένο, για να δηλώνετε πως δεν υπήρχε χιόνι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου υπήρχαν πάνω από 70 εκατοστά χιονιού (παραθέτω σχετική φωτογραφία). Με αυτή σας τη δήλωση, αποδεικνύετε για άλλη μία φορά ότι για να καλύψετε την αναποτελεσματικότητά σας, χρησιμοποιείται φθηνές δικαιολογίες αναφερόμενος στα καιρικά φαινόμενα.

Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, με την οριστική, όπως λέτε, αφαίρεση των αρμοδιοτήτων μου, όπως και ότι προσωρινά, μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της χειμερινής περιόδου, μου αφήνετε στην αρμοδιότητα μου το Χ.Κ. Φαλακρού. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται σε όλους, πως η διαμαρτυρία μου για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου, ήταν η πραγματική αιτία που σας οδήγησε να μου αφαιρέσετε τις αρμοδιότητες μου και όχι, όπως είχατε επικαλεστεί, η εκκρεμής δικαστική απόφαση που υπάρχει εις βάρος μου, η οποία θα εξεταστεί στο Εφετείο και το τεκμήριο της αθωότητας δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς και ειδικά εσείς, που δείχνετε την προσωπική σας εμπάθεια στο πρόσωπο μου.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως εκπροσωπώ και εκφράζω την Περιφέρεια ΑΜΘ στην Π.Ε. Δράμας, όπως και το σύνολο των πολιτών του Νομού Δράμας, δικαίωμα και προνόμιο που έχω κατευθείαν από τον Δραμινό λαό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του 2014 αναγραφόταν: «Περιφερειάρχης ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Αντιπεριφερειάρχης ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ» και το ψηφοδέλτιο αυτό συγκέντρωσε 26.196 ψήφους.

Δεν ψηφιστήκατε από τους πολίτες της Δράμας, κύριε Μέτιο.

Δεν λάβατε λαϊκή εντολή να διοικήσετε τον τόπο μας και καλό είναι να το θυμόσαστε αυτό.]