Home > Αρθρα > ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ -Του Κοσμά Βασιλειάδη

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ -Του Κοσμά Βασιλειάδη

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ

ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ !

 

Του Κοσμά Βασιλειάδη

Οι υγειονομικοί Δράμας που τάχτηκαν κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού όπως και οι 7.500 χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, ζούνε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Πρωταρχικό ρόλο σε αυτή την κατάσταση έχουν παίξει τα συστημικά κανάλια σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ώστε να θεωρούνται οι υγειονομικοί που κράτησαν αυτή τη στάση «εχθροί του λαού» !

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που συμβαίνει έξω από το Υπουργείο Υγείας, όπου υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονται σε απεργία πείνας εδώ και 31 ημέρες με κίνδυνο της ζωής τους, χωρίς να τους προβάλλει κανένα τηλεοπτικό μέσο.

Ο συλλογικός φόβος προκαλεί το μένος εναντίον αυτών που δεν θεωρούνται μέρος της πλειοψηφίας. Το δηλητήριο της προπαγάνδας έχει ποτίσει τόσο το μυαλό των πολιτών που δεν μπορούν δυστυχώς να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην πόλη μας 100 και πλέον υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή εργασίας από 1/9/21 και δυστυχώς δεν γνωρίζουν οι πολίτες ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν παίρνουν ούτε 1 ευρώ εδώ και 8 μήνες. Και ερωτώ διέπραξαν κάποιο έγκλημα; Αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να λαμβάνουν το 50% του μισθού τους όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις σοβαρών ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Ο νόμος 4820/21 που οδήγησε σε αναστολή τους υγειονομικούς κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης για επιτακτικούς λόγους υγείας, με τα σημερινά δεδομένα δεν «στοιχειοθετείται», καθώς νοσούν και μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι. Η καταπάτηση διεθνών συνθηκών που αφορούν τη συναίνεση ιατρικών πράξεων στο σώμα μας όπως ο κώδικας της Νυρεμβέργης(1949), του Ελσίνκι(1964) και του Οβιέδο(1997), είναι άλλος ένας λόγος που θα πρέπει να μας ανησυχεί ως κοινωνία. Υπόλογοι επομένως απέναντι στην κοινωνία θα έπρεπε να είναι όλοι αυτοί που μιλούσαν για το περιβόητο τείχος ανοσίας, για την υψηλή αποτελεσματικότητα των εμβολίων και όχι οι υγειονομικοί που στάθηκαν απέναντι σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις που έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν. Είναι αυτοί που έχουν σπείρει το διχασμό γνωρίζοντας τις καταστρεπτικές συνέπειές του. ΌΧΙ δεν θα μας χωρίσουν με ένα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Ζητάμε από τους Δραμινούς  πολίτες να σταθούν δίπλα στους υγειονομικούς, για την επιστροφή τους στην εργασία και στους ασθενείς, εκεί όπου ανήκουν !!

Να στηρίξουνε όχι την προσωπική τους επιλογή με την οποία μπορεί να διαφωνούν, αλλά το δικαίωμά τους στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στη διασφάλιση ατομικών ελευθεριών. Οι υγειονομικοί Δράμας έχουν κάνει πολλές δράσεις τους τελευταίους 8 μήνες να αντισταθούν απέναντι σε αυτή τη δυστοπία. Νιώθουν χρέος τους να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα και το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των βουλευτών, καταθέτοντας ανάλογα ψηφίσματα.

«Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.» (Μπέρτολτ Μπρεχτ).

Καλό Πάσχα!

      Με εκτίμηση

Κοσμάς Βασιλειάδης

     Υγειονομικός

Πρώην Προϊστάμενος

Τακτικών Ιατρείων Γ.Ν.Δ