Home > Αθλητικά > 2003-2023- Τα είκοσι χρόνια επιτυχιών γιόρτασε ο Bianco Monte Δράμα 1986

2003-2023- Τα είκοσι χρόνια επιτυχιών γιόρτασε ο Bianco Monte Δράμα 1986

2003-2023

Τα είκοσι χρόνια

επιτυχιών γιόρτασε

ο Bianco Monte Δράμα 1986

 

Σε μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας, η ομάδα Χάντμπολ της πόλης μας Δράμα 86’ γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο Βουλευτής και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, αλλά και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε συνοπτικά το έργο και οι επιτυχίες του συλλόγου, οι ατομικές διακρίσεις των αθλητών με την συμμετοχή τους στις Εθνικές Ομάδες αλλά και στα πρωταθλήματα που αγωνίστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με έντονα συναισθήματα συγκίνησης βραβεύθηκαν για τις επιτυχίες τους και για την προσφορά τους στον σύλλογο καταχειροκροτούμενοι οι αθλητές: Κοβογλανίδης Ανέστης, Κοτσαμαρίκογλου Ιωάννης, Χαϊτίδης Χρήστος, Τόσκας Αχιλλέας, Καβάζης Αντώνιος, και οι προπονητές  Αθανάσιος Βαλαβάνης, Κωνσταντίνος Τσελίδης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Παπαεμμανουήλ βραβεύει τον Αχιλλέα Τόσκα ο οποίος ανακηρύχθηκε φέτος στην Handball Premier καλύτερος Right Back, καλύτερος νέος παίκτης και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού της μεγάλης κατηγορίας.

Επίσης βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους τα τμήματα Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β, Νεανίδων που από την νέα σαιζόν με μερικές προσθήκες θα αγωνίζονται στην Α2 Γυναικών, και το τμήμα των Νέων του συλλόγου για την 3η Πανελλήνια Νίκη του. Ο Σύλλογος καλωσόρισε δια του εκπροσώπου του κ. Αυξέντιου Σερταρίδη τους νεοαποκτηθέντες αθλητές Κωνσταντίνο Κοτσιώνη, Αριστείδη Μανωλούδη, Ιωάννη Ντάκαρη, Mikita Lashchakou, και Uladzimir Korsak οι οποίοι από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζονται με την φανέλα της δραμινής ομάδας.

Στο τέλος των παρουσιάσεων οι αθλητές-τριες της κατηγορίας Junior τραγούδησαν και έσβησαν τα κεράκια της πανέμορφης γενέθλιας τούρτας του δραμινού συλλόγου.

Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι του Συλλόγου: «Ξεκινά μια νέα εικοσαετία και με την βοήθεια όλης της Δράμας θέλουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Να πάμε ακόμα ψηλότερα».