Home > Νέα > 20η εορταστική και τελευταία Τοιχοθεραπεία από τον Τοίχο της Καλοσύνης

20η εορταστική και τελευταία Τοιχοθεραπεία από τον Τοίχο της Καλοσύνης

20η εορταστική και τελευταία Τοιχοθεραπεία

από τον Τοίχο της Καλοσύνης

 

 

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας»  μετά από τη θετική ανταπόκριση του κοινού επί 19 συνεχόμενες εβδομάδες ολοκληρώνει δυναμικά τον  κύκλο των δωρεάν διαδικτυακών διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο “Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του Τοίχου” με καλεσμένους εξαιρετικούς ομιλητές κι ομιλήτριες.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 23/05/2021 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η 20η και τελευταία Τοιχοθεραπεία που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα μιας και μ’ αυτήν κλείνει αυτός ο ξεχωριστός κύκλος, αυτή η διαφορετική αλυσίδα αγάπης που μας συντρόφευε όλο το διάστημα της καραντίνας από τον Δεκέμβριο ως και σήμερα.

Η συμμετοχή του κοινού όλο αυτό το διάστημα ήταν μεγάλη, και ενίσχυσε με την παρουσία του τους εξαιρετικούς ομιλητές επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων και θεματολογιών που εθελοντικά στήριξαν αυτήν την προσπάθεια με άφθονο μεράκι και αστείρευτη διάθεση για παροχή βοήθειας.

drama-toixos-diadiktyo

Η 20η και τελευταία Τοιχοθεραπεία, θα έχει εορταστικό χαρακτήρα και οι ομιλητές θα είναι τρεις: Αντώνης Καλογήρου, Δημήτρης Φλαμούρης και Παύλος Καστρινάκης. Το θέμα που θα συζητηθεί μαζί τους είναι: «Η δύναμη της αγάπης» και πιο συγκεκριμένα αν η αγάπη είναι το «όπλο» μας στη ζωή για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Ο κ. Αντώνης Καλογήρου είναι ιδρυτής και ηγέτης του Ινστιτούτου Δυναμικής Ανάπτυξης, συγγραφέας των μπεστ σέλλερ «Η δυναμική της επιτυχίας», «Έτσι πετυχαίνεις», και «Το ταξίδι στη χώρα που δε βλέπουν τα μάτια…», καθώς και προσωπικός σύμβουλος πολλών προσωπικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας. Έχει δημιουργήσει τη μέθοδο Καλογήρου, την οποία διδάσκει στα βιωματικά του σεμινάρια. Από το 1972, χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν παρακολουθήσει τα βιωματικά του σεμινάρια, με θέμα τη στρατηγική της αυτοεξέλιξης, της επιτυχίας και της ευτυχίας, και έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα στη ζωή τους.

Ο κ. Δημήτρης Φλαμούρης  PhD σπούδασε μαθηματικά και συνέχισε για μάστερ και διδακτορικό στο Λονδίνο, πάνω στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στις επενδυτικές τράπεζες του City. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε σε εγχώρια χρηματιστηριακή και δίδαξε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε μια αποφασιστική στροφή καριέρας απέκτησε πτυχίο ψυχολογίας από το University of East London, ειδικευόμενος στη Θετική Ψυχολογία και απέκτησε το Certificate in Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει τα best sellers «Ψυχο-λογικές Σχέσεις» και «Ψυχο-λογικά Μυστικά (που μακάρι να γνώριζα νωρίτερα)» τα οποία ψηφίστηκαν στα 10 καλύτερα βιβλία Ευ Ζην το 2018 και 2020 αντίστοιχα.

Ο κ. Παύλος Καστρινάκης είναι Mindfulness Coach και σκοπός τους είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα έτσι ώστε να αξιοποιήσουν το κρυμμένο τους δυναμικό. Στο ενεργητικό του έχει 750+ ώρες εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης, μέσω small group workshops, ατομικών συνεδρίων, ενώ έχει μιλήσει σε κοινά άνω των 100 ατόμων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Τοιχοθεραπείες είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή, για να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα: https://us02web.zoom.us/j/85321841897?pwd=eGwvVEhHQkVvaGk4bzdORHRyRUUvUT09      Meeting ID: 853 2184 1897    Passcode: 030634