Home > Πρώτο Θέμα > Στο επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινάει η ανέγερση του Κολυμβητηρίου

Στο επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινάει η ανέγερση του Κολυμβητηρίου

Στο επόμενο χρονικό διάστημα

ξεκινάει η ανέγερση

του Κολυμβητηρίου

 

 

Του Θανάση Πολυμένη

Tο  έργο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπως επισημαίνει ο  αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ.  Καψημάλης, έχει ολοκληρωθεί το έργο της κατεδάφισης και τώρα γίνεται η διαμόρφωση του χώρου. Μάλιστα, στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και το έργο της ανέγερσης.

Όπως χαρακτηριστικά μας λέει ο κ. Καψημάλης, «τις επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας και τους μηχανικούς της Raycap, θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος του έργου που είναι η ανέγερση».

Σε ερώτηση για το τι γίνεται με τα υλικά που βγαίνουν από την κατεδάφιση, μπετά, σίδερα κτλ, διευκρινίζει ο ίδιος ότι «όλα αυτά τα υλικά πηγαίνουν στην ανακύκλωση. Η ανάδοχος εταιρεία, έχει την υποχρέωση σε μια κατεδάφιση, να έχει συμφωνητικό με τον ανάλογο φορέα ανακύκλωσης. Όλο το υλικό από την κατεδάφιση, διαχωρίστηκε και οδηγήθηκε στην ανακύκλωση».

Όπως μέχρι σήμερα έχει γίνει γνωστό, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023 καλώς εχόντων των πραγμάτων.  Όπως είναι γνωστό, το έργο της καθαίρεσης του κτιρίου και των κερκίδων, έχει αναλάβει η εταιρεία RAYCAP του Δραμινού επιχειρηματία κ. Αποστολίδη και το έχει κάνει δωρεά προς το Δήμο Δράμας. Η πλήρης ανακατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δράμας, αποτελεί ένα έργο πνοής για τη Δράμα, καθώς πλέον τα παιδιά θα μπορούν να προπονούνται εκ νέου στην πόλη μας και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στην Καβάλα ή στις Σέρρες. Το Κολυμβητήριο παραμένει κλειστό εδώ και δύο χρόνια περίπου, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο για οποιαδήποτε τύχη. Παρ’ όλα αυτά, αρκετός καιρός πέρασε χωρίς καμιά εξέλιξη, μιας και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες κρατούσαν πίσω τις καταστάσεις.