Home > Αθλητικά > Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες στη Δόξα Δράμας – Μιλάνε στον «Π.Τ.» ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης και ο αρχηγός Αλέξανδρος Κόντος

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες στη Δόξα Δράμας – Μιλάνε στον «Π.Τ.» ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης και ο αρχηγός Αλέξανδρος Κόντος

Ξεκίνημα με όνειρα

και φιλοδοξίες στη Δόξα Δράμας

Μιλάνε στον «Π.Τ.» ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης και ο αρχηγός Αλέξανδρος Κόντος

 

 

Του Γιάννη Κισίδη

Τέρμα το διάλειμμα, τα… κεφάλια μέσα στη Δόξα Δράμας. Οι διάρκειας  τρεις μήνες διακοπές ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες της Δόξας Δράμας επέστρεψαν απ’ το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου στη δουλειά, με την εκκίνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους και την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Δόξας Δράμας με την παρουσία σχεδόν τριάντα φιλάθλων.

Ξεκινάει μια σεζόν πολύ απαιτητική, όπου θα πρέπει η Δόξα Δράμας και συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, να “χτίσει” μία νέα και πολύ πιο ανταγωνιστική ομάδα, έπειτα από μία “καταστροφική” -απ’ όλες τις απόψεις- χρονιά που μας πέρασε.

Με την συμμετοχή 28 ποδοσφαιριστών έγινε η πρώτη προπόνηση της Δόξας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των συνεργατών του, του γυμναστή Μιχάλη Δημητριάδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κυριάκου Καρύπη καθώς και του Χάρη Μιχαλάκη.

Με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν δικαιολογημένα και ένα συνολικό αριθμό 32 ποδοσφαιριστών, η ομάδα ξεκινάει – όσο γίνεται – με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το νέο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη προπόνηση, πήρε μέρος και η τελευταία μεταγραφή των Μαυραετών, ο Χρήστος Ιωαννίδης. Ο Δραμινός επιθετικός, γεννήθηκε στη Δράμα και αγωνίζεται σαν σέντερ φορ, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Δόξας και αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ από όπου επέστρεψε στην Δόξα.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα δήλωσε ο ίδιος: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα και να φορέσω ξανά τη φανέλα με το Μαυραετό».

Επίσης, την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Δόξας έκανε ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός Ανδρέα Μκρτσιάν. Είναι η τρίτη φορά που ο έμπειρος αμυντικός φοράει τη φανέλα της Δόξας καθώς οι δύο προηγούμενες ήταν τον Ιανουάριο του ‘13 και τον Ιανουάριο του ’17.

Ο Αντρέας Μκρτσιάν δήλωσε: «Χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτή την ομάδα. Νιώθω ότι ήρθα σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον. Θέλω να γίνουμε όλοι μια γροθιά, μια οικογένεια, παίκτες, προπονητές, διοίκηση μαζί με τον κόσμο μας και να παλέψουμε σε ένα κοινό στόχο. Να φτάσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά. Να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, αυτό που μας αξίζει».

Η πρώτη προπόνηση είχε πολύ κέφι και διάθεση για δουλειά. Την πρώτη μέρα οι ποδοσφαιριστές, ακολούθησαν χαλαρό τρέξιμο και παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια στο μισό γήπεδο. Πριν το ξεκίνημα, στον χώρο των αποδυτηρίων ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Περσίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και αφού τους ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, έδωσε το δικό του στίγμα τονίζοντας ότι: «Η διοίκηση έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στο κλείσιμο του προηγούμενου πρωταθλήματος. Να παρουσιάσει μια ομάδα ολοκληρωμένη στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος γενικός αρχηγός, Μάκης Ευθυμιάδης, ο οποίος τόνισε ότι: «Δημιουργούμε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες από τον περσινό κορμό αλλά και νεοφερμένους Δραμινούς ποδοσφαιριστές με εμπειρία αλλά και νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά.  Ένα μείγμα όπου αν χρειαστεί δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις και επιλέχθηκε με στόχο να δουλέψει σωστά και να φτάσει την ομάδα στη θέση που τη θέλει ο κόσμος μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης, έδωσε το δικό του στίγμα λέγοντας προς τους ποδοσφαιριστές ότι «ξεκινάει μια νέα προσπάθεια από όλους όπου το κίνητρο είναι να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της και θα ευχαριστήσει τον κόσμο που θέλει να τη βλέπει να κατακτά αυτά που της αξίζουν».

Η φετινή χρονιά σίγουρα θα είναι αρκετά δύσκολη, γιατί ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά με τις προσθήκες που κάναμε και με τα παιδιά που κρατήσαμε στην ομάδα. Θεωρώ ότι όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Η δουλειά που έχουμε να κάνουμε είναι πολύ σκληρή και να φανούμε αντάξιοι του ονόματος, γιατί όλοι ξέρουμε ότι θα μας αντιμετωπίσουν σαν Δόξα Δράμας και ο χειρότερος αντίπαλος θα γίνεται πάντα καλύτερος.

Ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μιλώντας στον «Π.Τ.» τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Το ρόστερ της ομάδας μας αποτελείται από 32 άτομα όμως ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε με 27 ποδοσφαιριστές. Στην διάρκεια της προετοιμασίας, θα δούμε τι ακριβώς μας λείπει ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει στη νέα χρονιά και αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ είναι ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε και αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω και μου έλεγαν ότι θα έχω αυτή την ομάδα θα ήμουν πάρα πολύ ευτυχισμένος από την αρχή. Είναι παιδιά- ποδοσφαιριστές τα οποία πραγματικά θέλω και ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Είχα στο μυαλό μου πως θέλω να χτίσω μια ομάδα και πραγματικά η διοίκηση έκανε μεγάλη υπέρβαση και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος και να μας στηρίξει. Η ομάδα θεωρώ ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική και αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι να μας στηρίξει ο κόσμος για να πάμε την Δόξα ξανά εκεί που της αξίζει».

Στον «Π.Τ.» μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Κόντος, ο οποίος δήλωσε: «Εύχομαι καλή αρχή σε όλους, χωρίς τραυματισμούς. Θεωρώ ότι θα είναι μια πολύ διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι προσθήκες που έχουν γίνει και ο σχετικά γρήγορος σχεδιασμός πιστεύω ότι δημιουργούν κάποιες προσδοκίες. Πρέπει όλοι από το πόστο τους απλά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και του ονόματος της Δόξας.

Αυτή τη στιγμή, γίνεται κάτι καλό στην ομάδα και όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Δόξα. Εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και αν είμαστε σωστοί δεν μας νοιάζει ποιον θα αντιμετωπίσουμε και τις δυσκολίες στο νέο πρωτάθλημα για το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά».