Home > Νέα > Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» Παραλαβή και διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ/ΚΕΑ

Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» Παραλαβή και διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ/ΚΕΑ

Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Παραλαβή και διανομή

προϊόντων ΤΕΒΑ/ΚΕΑ

 

 

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 η πέμπτη & έκτη παραλαβή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής, «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»  της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας». Οι παραλαβές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και διανεμήθηκαν στους δικαιούχους του προγράμματος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ τόσο  για την ασφάλεια των ωφελούμενων όσο  και των εργαζομένων του Φορέα.

Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:  βρεφικές πάνες, γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα ρυζάλευρο, μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γεν. χρήσης, υγρό, πιάτων, χαρτί υγείας, ελαιόλαδο, πορτοκάλια και κρέας (βόειο & χοιρινό).

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.