Home > νέα > Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων, Τάξεως 2021

Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων, Τάξεως 2021

Από τη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

Τελετή αποφοίτησης του Ειδικού

Τμήματος Πυρονόμων, Τάξεως 2021

 

 

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης και απονομής διπλωμάτων στους 430 ευδοκίμως αποφοιτήσαντες του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων, Τάξεως 2021, της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας συμμετείχαν στην παραπάνω Σχολή τέσσερις (4) Πυρονόμοι, οι οποίοι αποφοίτησαν ευδοκίμως με τον βαθμό του Ανθυποπυραγού – ο Ανθ/γος Μεγάλος Μιχαήλ, η Ανθ/γος Σωτηρέλη Σοφία, ο Ανθ/γος Λουλούδης Ιωάννης και ο Ανθ/γος Κοσμίδης Δημήτριος.

Η απονομή των πτυχίων για τους Αξιωματικούς, που υπηρετούν στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγινε από τον κ. Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, ο οποίος απένειμε τα διπλώματα στους σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις εγκαταστάσεις του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, εντός ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου ΠΣ Μάριου Αποστολίδη, του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχου Νικόλαου Αθάνατου και του Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Δαδούδη.