Home > Αθλητικά > Προς τη Γ’ Εθνική οδεύει η Δόξα Δράμας- Ανοιχτή γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας τη Δευτέρα- Κάλεσμα σε όποιο σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα

Προς τη Γ’ Εθνική οδεύει η Δόξα Δράμας- Ανοιχτή γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας τη Δευτέρα- Κάλεσμα σε όποιο σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα

Προς τη Γ’ Εθνική

οδεύει η Δόξα Δράμας

Ανοιχτή γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας τη Δευτέρα

Κάλεσμα σε όποιο σχήμα ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα

 

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Τρέχουν οι διοικητικές εξελίξεις στη Δόξα Δράμας, η οποία έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Π.Τ.» την προηγούμενη εβδομάδα. Τα παραπάνω έκαναν γνωστά οι άνθρωποι της ΠΑΕ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής.

Στο μεταξύ, αύριο το απόγευμα, στις 7.00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, όπου η διοίκηση θα ενημερώσει για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στο αγωνιστικό, ποδοσφαιρικό τμήμα της Δόξας Δράμας, στην πιθανή περίπτωση που αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, ενώ για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά COVID-19.

Ήδη,  ο Γ.Σ Δόξα Δράμας, με ανακοίνωσή του, απευθύνει κάλεσμα σε όποιο σχήμα ενδιαφέρεται να λειτουργήσει το αγωνιστικό, ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ Δόξα Δράμας, στην πιθανή περίπτωση που αυτό αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, να καταθέσει έγγραφη πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μαζί με τα ονόματα που θα το απαρτίζουν, μέχρι αύριο Δευτέρα και ώρα 18:00 (μία ώρα πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης), στα παρακάτω email: gsdoxadramas1918@gmail.com και devdim51@gmail.com.

Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας αναφέρει ότι το σχήμα που θα αναλάβει πρέπει να έχει την υποστήριξη δυνατού οικονομικού φορέα, με την βοήθεια του οποίου θα επέλθει γρήγορα η δημιουργία νέας ΠΑΕ και η αποκατάσταση της ομάδας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, διατηρώντας καθαρή την οικονομική θέση του Γ.Σ Δόξα Δράμας.

εικόνα_Viber_2021-10-10_22-32-24-935

Η συνέντευξη τύπου

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τάσος Στράντζαλης, ο υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης, Πάρης Αθανασίου και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ., Κώστας Παπαλάμπρου. Αυτό που επισημάνθηκε απ’ όλους ήταν ότι έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στη Super League2, αφήνοντας όμως αιχμές προς συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία δεν κατονόμασαν, οι οποίοι – όπως χαρακτηριστικά τόνισαν – φαίνεται ότι δεν ήθελαν τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα και τους πολέμησαν.

Για το χρόνο που επέλεξαν να παραχωρήσουν τη συνέντευξη τύπου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξήγησαν ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών ήταν ραγδαίες, όμως τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει. Συγκεκριμένα, η διοίκηση θα πρέπει να παραιτηθεί μέχρι αύριο το απόγευμα, προκειμένου η ομάδα να λάβει μέρος στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Στράντζαλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα οικονομικά της ομάδας. Εν ολίγοις, ο κ. Στράντζαλης και οι άνθρωποι της διοίκησης, διαπίστωσαν ότι τα χρέη της ΠΑΕ δεν ήταν μόνο 454.000 ευρώ, αλλά πολλά περισσότερα.

Όπως εξήγησε ο κ. Στράντζαλης, από πλευράς τους, με τα οικονομικά δεδομένα που γνώριζαν, ξεκίνησαν να στήνουν την ομάδα με ποδοσφαιριστές, προπονητές, κ.α., χωρίς όμως να υποψιάζονται το μεγάλο και πραγματικό – όπως διαπίστωσαν εκ των υστέρων – οικονομικό «άνοιγμα» της ΠΑΕ.

Ακολούθως ο κ. Κώστας Παπαλάμπρου αναφέρθηκε αναλυτικά στα οικονομικά της ΠΑΕ (αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα μας), αλλά και συγκεκριμένα στα χρέη που βρήκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις. Διευκρίνισε δε ότι οι οφειλές προς ξένους ποδοσφαιριστές ήταν περίπου 350.000 ευρώ και κάθε φορά που προσπαθούσαν να κάνουν διακανονισμό υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση.

Σε ερώτηση του «Π.Τ.» για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τη Δόξα, ο κ. Παπαλάμπρου τόνισε ότι η νυν διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με τον Ερασιτέχνη, στον οποίο εξέφρασε την επιθυμία της να συνεχίσει να διαχειρίζεται τα ηνία της ομάδας, ώστε η Δόξα να «τρέξει» κανονικά στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε το πλάνο της στον Γ.Σ. Δόξα Δράμας, ώστε – όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Παπαλάμπρου – να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Ο κ. Παπαλάμπρου εξήγησε πως οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν ότι μπορούσαν για να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, δεδομένου ότι η οικονομική «ανάσα» που θα έπαιρνε η ομάδα θα ήταν μεγάλη και έτσι θα έμπαιναν τα οικονομικά της σε μία τάξη. «Έχουμε ακούσει πολλά όμως πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε».