Home > Νέα > Ένας χρόνος επαναλειτουργίας του ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος

Ένας χρόνος επαναλειτουργίας του ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος

Ένας χρόνος επαναλειτουργίας

του ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος

 

 

ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ Τύπου που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κα. Καρατζόγλου, αναφέρεται στον ένα χρόνο επαναλειτουργία του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος, που έγινε έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της τότε ηγεσίες του Υπουργείου  Υγείας.

Όπως αναφέρει η κα. Καρατζόγλου, από τότε μέχρι σήμερα, «αγόγγυστα και με περισσή προσήλωση στο καθήκον, ήθος, κατάρτιση, επαγγελματισμό, ευαισθησία, λύνουν κάθε πρόβλημα οι γιατροί του ΚΕΠΥ, συντονίζουν 24 ώρες, 7 μέρες της εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο τα περιφερειακά κέντρα, διακομίζουν – μεταφέρουν ασφαλώς και προσέρχονται όπου κληθούν μέρα και νύχτα, καθημερινή και αργία, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, οι διασώστες και τα  πληρώματα του ΕΚΑΒ, πάντα σε συνεργασία και με αλληλοβοήθεια και συνεννόηση με τους γιατρούς των Νοσοκομείων μας, έτσι ώστε να μην μείνει αβοήθητος και χωρίς τη δέουσα περίθαλψη, κανένας συμπολίτης μας».

Όπως σημειώνει η κα. Καρατζόγλου «τούτες τις μέρες που για άλλη μια φορά η περιοχή μας (και όχι μόνο) πλήττεται από την πανδημία, που νοσηλεύουμε και ασθενείς με λοίμωξη covid αλλά και με κάθε άλλη ασθένεια, που οι διακομιδές ασθενών είναι καθημερινές και αυξημένες, που πρέπει να διανυθούν πολλά χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθεί το Νοσοκομείο μας και να τηρηθεί απαρέγκλιτα το επιχειρησιακό σχέδιο νοσηλειών της 4ης ΥΠΕ για όλα τα Νοσοκομεία, που  υπερβάλλουν εαυτόν όλοι οι επιχειρούντες και προσθέτουν καθημερινά βάρδιες πληρωμάτων για να καλυφθεί κάθε ανάγκη, τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!»