Home > Νέα > Το συγκρότημα «Εντέχνως» με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις σήμερα στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης

Το συγκρότημα «Εντέχνως» με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις σήμερα στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης

Το συγκρότημα «Εντέχνως»

με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις

σήμερα στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης

Συνεχίζεται με την παρουσία πλήθους επισκεπτών, η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων, η Ονειρούπολη Δράμας, με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, δράσεις και εκδηλώσεις.

Μικροί και μεγάλοι, Δραμινοί και επισκέπτες, καταφθάνουν στην πόλη μας προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο, το οποίο διαθέτει πλούσιες δράσεις και θεματικά σπιτάκια.

Οι φετινές δράσεις, αν και περιορισμένες λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν περιλαμβάνουν εκδηλώσεις και δράσεις με τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορός, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφο, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που θα συνθέσουν, όπως κάθε φορά, ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το σημερινό πρόγραμμα

Κεντρική Σκηνή. Οι «Εντέχνως» θα βρεθούν στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, στις  19:00-20:00. Το συγκρότημα, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Αλεξανδρούπολη. Με τον πρωτότυπο ήχο και τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις τους καταθέτουν τη δική τους πρόταση στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμά τους βασίζεται στη μίξη ήχων που προέρχονται τόσο από όργανα της κλασσικής λόγιας μουσικής όσο και της παραδοσιακής, αλλά και της ηλεκτρικής μουσικής. Οι «Εντέχνως» αποτελούνται από τους: Μιχάλη Κιομουρτζή (τραγούδι), Βίκη Μαματσοπούλου (τραγούδι), Κυριάκο Μπουλούμπαση (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννη Κώστογλου (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Γρένδα (πιάνο). Δισκογραφία: «Εντέχνως, Εντέχνως» 2018 (ανεξάρτητη παραγωγή), «Ζήσε το όνειρο» 2020 (FM Records).