Home > νέα > Στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών προχώρησε ο Δήμος Δοξάτου

Στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών συσκευών προχώρησε ο Δήμος Δοξάτου

Από τις υπηρεσίες του Δήμου και άλλες δομές

Στην ανακύκλωση ηλεκτρονικών

συσκευών προχώρησε

ο Δήμος Δοξάτου

 

 

ΣΕ ΜΙΑ σημαντική προσπάθεια προχώρησε ο Δήμος Δοξάτου με την ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρονικών συσκευών.

Αναλυτικότερα, η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Δοξάτου, συγκέντρωσε όλες τις εν αχρηστία συσκευές και προέβη στις προβλεπόμενες διαδικασίες και ενέργειες από το νόμο και τον κανονισμό, ώστε να δοθούν σε πιστοποιημένη εταιρεία ανακύκλωσης συσκευών, έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έτσι, οι Διευθύνσεις, τα τμήματα, οι δομές, οι Κοινότητες καθώς και όλα τα εκπαιδευτήρια του Δήμου, συγκέντρωσαν με την πάροδο του χρόνου όλες τις παλιές ηλεκτρονικές συσκευές προς ανακύκλωση και η παράδοση των συσκευών στην εταιρεία έγινε την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Δήμος Δοξάτου, «με όποιο τρόπο και μέσα διαθέτει, συμβάλει και προσθέτει τα δικά του λιθαράκια στην προστασία του Περιβάλλοντος και δίνει το παράδειγμα στους πολίτες, ώστε όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι να αναβαθμίσουμε την Ποιότητα Ζωής στον τόπο μας».

Τέλος, ο Δήμος Δοξάτου υπενθυμίζει στους δημότες τους, ότι είναι στη διάθεσή τους η «Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη». Η γραμμή λειτουργεί με αριθμό κλήσης 15245 και δέχεται αιτήματα για θέματα καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, εσωτερικής οδοποιίας, ανακύκλωσης, υπηρεσιών του Δήμου Δράμας.