Home > Νέα > Από το Επιμελητήριο Δράμας Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις Επενδυτικές Ευκαιρίες

Από το Επιμελητήριο Δράμας Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις Επενδυτικές Ευκαιρίες

Από το Επιμελητήριο Δράμας

Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση

για το νέο Αναπτυξιακό Νόμο

και τις Επενδυτικές Ευκαιρίες

 

 

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Δράμας και το Lab 40, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών Ατλαντίς Συμβουλευτική ΑΕ, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος 48877/2022 και Επενδυτικές Ευκαιρίες».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 18.00 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Στόχος της διαδικτυακής εκδήλωσης αποτελεί η παρουσίαση του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου, η ενημέρωση για τις βελτιώσεις του, οι επιχειρηματικές δυνατότητες που παρουσιάζονται στο πλαίσιο αυτού, τα πλεονεκτήματά του σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα νέα θεσμικά καθεστώτα & χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και η επίλυση ερωτημάτων των συμμετεχόντων από τους ομιλητές.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Γεωργιάδη, ενώ στη συνέχεια ο κ. Καλαμακίδης θα αναλύσει το θέμα του: Αναφορά βελτιώσεων και τροποποιήσεων σε σχέση με τον προηγούμενο Αναπτυξιακό 4399/2016. – Ανάλυση νέων κατηγοριών δαπανών. Συνδυασμός χρηματοδοτικών εργαλείων Νέου Αναπτυξιακού Νόμου, Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.

Η κα. Παΐσιου στη συνέχεια θα αναφερθεί για: Ανάπτυξη ειδικών θεματικών καθεστώτων και παράθεση παραδειγμάτων. Παρουσίαση νέων επιλέξιμων κλάδων και οικονομικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, η κα. Μπέλλη θα μιλήσει για Νέα χρηματοδοτικά προϊόντα δανειακών εργαλείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στη διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/84167231849 με κωδικό πρόσβασης : 04/05/22.