Home > νέα > Νικήτρια η αγάπη προς το συνάνθρωπο στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Νικήτρια η αγάπη προς το συνάνθρωπο στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Νικήτρια η αγάπη προς το συνάνθρωπο

στο Φιλανθρωπικό Σωματείο

«Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

 

Σημαντική στήριξη σε 80 οικογένειες και την καλοκαιρινή περίοδο πρόσφερε το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Στόχος του Σωματείου  είναι να καλύψει βασικές ανάγκες επιβίωσης απόρων οικογενειών, ατόμων που έχουν χαμηλό ή καθόλου εισόδημα, οικογενειών  με μικρά παιδιά, άτομα τρίτης ηλικίας αλλά και ανθρώπων που πρόσφατα απολύθηκαν από την εργασία τους και μέχρι πρόσφατα ζούσαν αξιοπρεπώς με το εισόδημα τους.

Μέχρι σήμερα από το  Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»  υποστηρίζονται  καθημερινά οικογένειες σε ανάγκες τροφής, ένδυσης, υπόδησης αλλά και σε είδη σπιτιού ηλεκτρικές συσκευές και  έπιπλα.

Οι ποσότητες διανομής των αγαθών αναλογούν σύμφωνα με τα μέλη της κάθε οικογένειας,  και το πακέτο που  παρέλαβαν οι ωφελούμενοι για τον μήνα Ιούλιο   περιέχει τρόφιμα μακράς διάρκειας, (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, τυροκομικά, δημητριακά, ντοματοπελτές μαρμελάδες, ψωμί κρέας και άλλα) στην πλειοψηφία όλα αυτά τα αγαθά προέρχονται από τον 6ο Φιλανθρωπικό αγώνα  Δρόμου και την ανιδιοτελή προσφορά απλών συνανθρώπων μας  που επιθυμούν έμπρακτα να δείξουν την αγάπη τους για το έργο του σωματείου.