Home > Νέα > Με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ συναντήθηκε η Τ.Ε. Δράμας του ΚΚΕ

Με το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ συναντήθηκε η Τ.Ε. Δράμας του ΚΚΕ

Με το Σωματείο Συνταξιούχων

ΙΚΑ συναντήθηκε

η Τ.Ε. Δράμας του ΚΚΕ

 

 

 

ΚΛΙΜΑΚΙΟ της Τ.Ε. Δράμας του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Πυργελή, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ, συναντήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, με το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Δράμας.

Εκ μέρους των συνταξιούχων αναδείχτηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως οι χαμηλές συντάξεις, η ακρίβεια σε ενέργεια, καύσιμα, βασικά είδη κατανάλωσης που κατατρώνε το λαϊκό εισόδημα. Επίσης τονίστηκε ότι και με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την υγεία, θα χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο η κατάσταση με τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, ότι θα αναγκάζονται όλο και περισσότερο να απευθύνονται σε ιδιώτες γιατρούς για να μπορέσουν να βρουν την υγεία τους. Παράλληλα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα δράσης του σωματείου του επόμενου διαστήματος, με σημαντικό σταθμό την περιφερειακή κινητοποίηση στις Σέρρες στις 9 Δεκέμβρη.

Εκ μέρους της αντιπροσωπείας του Κόμματος, τονίστηκε ότι το ΚΚΕ είναι στο πλευρό των συνταξιούχων, ότι τα αιτήματα τους είναι δίκαια και πρέπει να ικανοποιηθούν από την κυβέρνηση.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος κάλεσε τους συνταξιούχους να συνεχίσουν τον αγώνα τους μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του κινήματος, να  μην δείξουν καμία ανοχή, καμία αναμονή σε επίδοξους  σωτήρες.  «Η οργή και αγανάκτηση που νιώθει ο λαός μας μπορεί να βρει αληθινή διέξοδο, σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ στο κίνημα, τους μαζικούς φορείς, στις εκλογές. Έτσι μπορεί να δυσκολέψει και να εμποδίσει τα χειρότερα, να αποσπάσει κατακτήσεις, να ανοίξει παράθυρο στο μέλλον», επεσήμανε το κλιμάκιο της Δράμας.