Home > Αθλητικά > Ανυφαντάκης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανυφαντάκης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανυφαντάκης

 «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

 

Μετά την αναμέτρηση της Δόξας με τον Εργοτέλη στη Δράμα, στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και οι παίκτες των δυο ομάδων είπαν τα παρακάτω:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ«Το γεγονός ότι ακόμα δεν είχαμε νίκη στη Δράμα, καθιστούσε εξαρχής δύσκολο αυτό το παιχνίδι. Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες το μετέτρεψαν αυτόματα σε ακόμα πιο δύσκολο για τη Δόξα, κάτι που βεβαίως ίσχυε και για τον αντίπαλό μας. Υπολογίζαμε ότι το αποτέλεσμα θα κρινόταν σε προσωπικές μονομαχίες, στατικές φάσεις, λάθη και δεύτερες μπάλες. Ήμασταν καλά μέχρι το 82΄ και κερδίζαμε. Μετά μάλλον εμφανίστηκε το άγχος και η έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά κάναμε προσπάθεια ως το τέλος. Είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς, δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυσκολεύει την αυτοπεποίθησή μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη αυτής της ήττας και στηρίζουμε τους παίκτες. Πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Οι αλλαγές μας ήταν σχεδόν όλες αναγκαστικές. Ο Κόντος προερχόταν από απραξία λόγω τραυματισμού, ενώ ο Χάμοντ έπαιζε τραυματίας και βγήκε γι’ αυτό. Λόγω ενοχλήσεων ήρθε και η αλλαγή του Κουκόλη».

Σε ερώτηση για τον κόσμο, ο τεχνικός της Δόξας ανέφερε: «Δεν έχω πολλά να πω. Σέβομαι αυτούς τους περίπου 500 που ήρθαν όπως μου λέτε. Σε άλλα ματς μπορεί να είναι επίσης λίγοι. Δεν κάθομαι να τους μετρήσω».

ΕΥΘΥΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΟΞΑΣ«Ξέραμε την αγωνιστική δυναμική του Εργοτέλη, είναι δύσκολος αντίπαλος, ενώ και οι συνθήκες που προανέφερε και ο προπονητής μου, σε καιρό και γήπεδο, μεγάλωσαν τις αντιξοότητες. Ωστόσο, μπήκαμε στο κλίμα του αγώνα, τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του και προηγηθήκαμε. Ήμασταν επιθετικοί και νομίζω κυρίαρχοι για 80 λεπτά. Από μια στημένη φάση ήρθε το 1-1 και από μια αμυντική αδράνεια το 1-2, σε κοντινό διάστημα στα τελευταία λεπτά. Είναι κρίμα για τη συνολική προσπάθεια, χάσαμε το ματς μέσα από τα χέρια μας. Δουλεύουμε και έχουμε παραπάνω δυνατότητες. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι για να κάνουμε ξανά περήφανους όλους μέσα και γύρω από τη Δόξα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ«Συγχαρητήρια σε όλους, ήταν απαιτητικό παιχνίδι, με ισόβαθμη ομάδα και δύσκολο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη και οι δυο, προερχόμενοι αμφότεροι από αρνητικά αποτελέσματα. Δεχτήκαμε την ψυχρολουσία του 1-0 μόλις στο 2΄. Ωστόσο, αντιδράσαμε θετικά και με ορθολογισμό. Οι μόνες απειλές της Δόξας ερχόταν από στημένες φάσεις. Είχαμε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε πίστη για την ανατροπή. Αυτό ήταν το βασικό. Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική νίκη. Αυτός είναι ο δρόμος, μπράβο στους παίκτες. Σήμερα είχαμε και σωστή νοοτροπία και διάρκεια ως ομάδα. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γίνεται μεγάλη μάχη για την πρώτη εξάδα. Πολλές ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία, περίπου 8 χωρίζονται από 4 πόντους. Δεν αλλάξαμε πολλά στο δεύτερο μέρος, λίγο τα πρόσωπα, λίγο ο σχηματισμός, αλλά κυρίως μέτρησε η πίστη. Ήταν δίκαιη νίκη».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΟΒΙΘΗΣ-ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ«Συγχαρητήρια σε όλους. Υπερβάλαμε εαυτόν. Δώσαμε ο,τι είχαμε και λίγο παραπάνω. Βγάλαμε στοιχεία που πρέπει να έχουμε ως ομάδα. Όπως πίστη και προσπάθεια για το κάτι παραπάνω. Αυτό ισχύει γενικότερα, αν θες να κάνεις υπερβάσεις. Ήταν ένα ωραίο και δύσκολο διπλό, σε παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Μακάρι να έχει συνέχεια. Το γκολ είναι κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και να μην μπει, ή το ανάποδο. Είναι θέμα στιγμής και συχνά και τύχης».