Home > Νέα > Δήλωση του Μιχάλη Τάσσου για την υποψηφιότητά του

Δήλωση του Μιχάλη Τάσσου για την υποψηφιότητά του

Δήλωση του Μιχάλη Τάσσου

για την υποψηφιότητά του

 

 

Στην επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τους νέους υποψηφίους βουλευτές, που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ανακοινώθηκε και ο Δραμινός Δικηγόρος και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Πολιτισμού του Δήμου Δράμας, κ. Μιχάλης Τάσσου.

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση πλέον, ο κ. Μιχάλης Τάσσου έκανε την ακόλουθη δήλωση για την υποψηφιότητά του:

[Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Δράμας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. Παύλο Μαρινάκη και την αρμόδια επιτροπή που με εμπιστεύονται σε αυτή την μάχη της παράταξης για σταθερότητα και ανανέωση.

Σε ένα κόσμο μεγάλων και ραγδαίων αλλαγών η νέα γενιά πρέπει να είναι στο προσκήνιο της πολιτικής.

Ήταν και θα είναι η πάγια πεποίθησή μου ότι η  ενεργός συμμετοχή είναι αυτή που θα καθορίσει το μέλλον μας.

Τον δρόμο της συμμετοχής γνωρίζετε ότι τον ακολουθώ χρόνια τώρα με διαρκή αγώνα, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, προτάσεις, συνέπεια, και αρχές.

Το 2019 ζήτησα την ψήφο των δημοτών του Δήμου Δράμας για να προσφέρω εκεί που ζω και εργάζομαι. Με τίμησαν. Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και του  αντιδημάρχου του δήμου Δράμας προσπάθησα να ανταποδώσω την μεγάλη αυτή τιμή.

Σήμερα έχοντας ως εφόδιο την 17ετή επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως δικηγόρος, την πολιτική μου διαδρομή, την εμπειρία που αποκόμισα μέσα από την διοίκηση του δήμου αλλά κυρίως την αγάπη μου για τον τόπο θέλω να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας ζητήσω να με στηρίξετε στην μάχη που θα δώσω.

Μια μάχη για να κρατήσουμε σταθερή την χώρα και να της δώσουμε την ευκαιρία να προχωρήσει μπροστά.

Μια ακόμα μεγαλύτερη μάχη για την Δράμα που κουράστηκε από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια και σήμερα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που την απασχολούν, όπως το δημογραφικό, την εσωστρέφεια, το εργασιακό περιβάλλον και την ανισομερή ανάπτυξη. Αυτά τα προβλήματα θα βρουν λύση μέσα από τις διεκδικήσεις της δικής μας γενιάς που ζει, εργάζεται και παλεύει καθημερινά στο τόπο της.

Το επόμενο διάστημα θα βρεθώ μαζί σας σε κάθε γωνιά του Νομού μας.

Θα ακούσω αυτά που σας απασχολούν και θα ακούσετε αυτά που πιστεύω. Θέλω να  μιλήσουμε για όλα για να έχω την ευκαιρία να δουλέψω και να γίνω ο δίαυλος σας με τα κέντρα αποφάσεων εκεί που η Δράμα αξίζει να έχει μια ισχυρή παρουσία με γνώση και πυγμή.

Θέλω να γίνω η φωνή του νέου Δραμινού που θέλει να επιστρέψει στον τόπο του αλλά και του μεγαλύτερου που θέλει να συνεχίσει να ζει εδώ  με αξιοπρέπεια. Θέλω να γίνω η φωνή κάθε Δραμινής και κάθε Δραμινού και ΜΑΖΙ να γίνουμε καλύτεροι, να εργαστούμε σκληρά και δημιουργικά και να τα καταφέρουμε και πάλι.

Ζητάω να εμπιστευτείτε την αγάπη που έχω για τον τόπο μας και να μου δώσετε την ευκαιρία να κάνω την αγάπη αυτή πράξη.

Μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές και ανούσιες προσωπικές κόντρες που μας πλήγωσαν στο παρελθόν.

Και χωρίς υποσχέσεις αλλά με προτάσεις εφικτές, δημιουργικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας, θα δώσουν πνοή στον τόπο, και θα μας βάλουν όλους σε μια νέα παραγωγική τροχιά.

Στον αγώνα αυτό σας ζητώ να είμαστε ΜΑΖΙ!

ΜΑΖΙ για την Ελλάδα!

ΜΑΖΙ για την Δράμα!

ΜΑΖΙ για Ανανέωση, Αξιοπιστία και Ελπίδα!

Καλό μας αγώνα !

Μιχάλης Τάσσου

Δικηγόρος

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Δράμας

Νέα Δημοκρατία]