Δράμα 86’ Στην έβδομη θέση μαζί με τον Δούκα οι Δραμινοί - Πρωινός Τύπος
Home > Αθλητικά > Δράμα 86’ Στην έβδομη θέση μαζί με τον Δούκα οι Δραμινοί

Δράμα 86’ Στην έβδομη θέση μαζί με τον Δούκα οι Δραμινοί

Δράμα 86’

Στην έβδομη θέση μαζί

με τον Δούκα οι Δραμινοί

 

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Bianco Monte Δράμα 1986, κατέκτησε την 8η θέση, καθώς ισοβαθμεί με τον Δούκα στους 17 βαθμούς στην 7η θέση, και λόγω της ήττας στην Αθήνα, τερματίζει στην 8η θέση. Να σημειωθεί ότι, εκκρεμούσαν τα παιχνίδια με τον Ιωνικό στην Αθήνα και τον Δούκα στην Δράμα, παιχνίδια στα οποία οι Δραμινοί ήλπιζαν με νίκες να τους πλασάρουν μέχρι και την 6η θέση. Έτσι, θα κατακτούσαν μια η δύο θέσεις ψηλότερα από την περσινή όγδοη θέση που ήταν και ο βασικός στόχος.

Η ομάδα της Δράμας, έδειξε σταθερότητα στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Handball Premier, κατέκτησε πανάξια μια θέση στα PLAY OFF και κατάφερε μεγάλες νίκες, με αποκορύφωμα αυτή επί του ΠΑΟΚ στο Κραχτίδης 35-31, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση της.

Πολύ καλή εμφάνιση, επίσης έκαναν οι Δραμινοί στη Δράμα με τον Ολυμπιακό, τον οποίο κοίταξε στα μάτια και έχασε το παιχνίδι μόνο με δύο γκολ στο τέλος, πληρώνοντας λάθη στα τελευταία λεπτά παικτών του αλλά και διαιτητών. Επίσης, αίσθηση προκάλεσαν και οι εκτός έδρας νίκες μέσα στις πολύ δύσκολες έδρες της Νίκαιας, Κέρκυρας και Πυλαίας.

Η πανδημία του κορωνοϊού όμως οδήγησε σε διακοπή των πρωταθλημάτων, παρόλο που υπήρχε η πρόθεση από όλους τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν και γι’ αυτό η Ο.Χ.Ε. περίμενε μέχρι προχθές προκειμένου να ολοκληρώσει τα πρωταθλήματα. Οι Δραμινοί, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες με τα νέα μέτρα ήδη βρίσκονται στο γήπεδο για προπονήσεις, ενώ ταυτόχρονα οι άνθρωποι της ομάδας οργανώνουν το πλάνο της νέας σεζόν.

Ο Γουργούμης, αναμένεται στην Δράμα την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι Draskic, Adamovic αναμένονται για συζητήσεις μόλις ανοίξουν τα σύνορα αφού βρίσκονται στην Σερβία από τις 14 Μαρτίου.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com