Home > Νέα > Ευχαριστήρια Επιστολή

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ευχαριστήρια Επιστολή

Οι ημερομηνίες 27-28 Σεπτεμβρίου 2019, θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας.  Είναι ημέρες ΟΡΟΣΗΜΟ για τον Σύλλογο μας τον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμεΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», για την πόλη της Δράμας, για όλη την Βόρεια Ελλάδα, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!!

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση του κόσμου πραγματοποιήθηκε  Διεθνής Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων ατόμων Ελλάδας και Ισραήλ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο της Ν. Αμισού Δράμας.

Πάνω από 2.000 Δραμινοί κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, έναν «Αγώνα Ζωής και Ελπίδας», για να τιμήσουν τους πραγματικούς «Ήρωες» της Ζωής.

Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Δράμα και τη Βόρεια Ελλάδα από την Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας, αποκλειστικά για Φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑμεΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές όλοι οι Αθλητές του Συλλόγου ΑμεΑ «Οι Αγωνιστές», τα μέλη του οποίου διακρίθηκαν πρόσφατα με 18 Μετάλλια και 2 Πανελλήνια ρεκόρ, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ και με 1 Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ.

Να σημειωθεί ότι στην Εθνική Ομάδα Ακρωτηριασμένων της Ελλάδας, παίζει και ένα δικό μας παιδί, μέλος του Συλλόγου μας, με καταγωγή από τον Βώλακα Δράμας, ο Μαρίγκος Λάζαρος! Την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα, έκανε επίσης ο Δραμινός Νικόλαος Μαδεμλής!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας της Ν.Δ. κ. Γεώργιος Σταμάτης, σύσσωμοι οι Βουλευτές του Νομού Δράμας κ. Μπλούχος Κων/νος, κ. Ξανθόπουλος Θεόφιλος και κα. Χαρά Κεφαλίδου, ο Αντπεριφερειάρχης Δράμας κ. Παπαδόπολος Γιώργος, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας ιατρός κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα. Αναστασία Τόλιου-Δάντζερα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατ. Μακ. & Θράκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Δράμας Α/Υ΄ κ. Καπελλάκης Αντώνιος, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ, ο Πρόεδρος της I.P.A. Καβάλας κ. Ιωαννίδης Θεμιστοκλής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συλλόγων & Φορέων του Νομού Δράμας.

Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο θρύλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατέκτησαν με την Εθνικής Ελλάδος το EURO 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιώργος Καραγκούνης, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την υπερπροσπάθεια των αθλητών.

Πολλοί άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους και πολλές φορές υπερέβαλλαν εαυτόν για να στεφθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση. Ανταποκρίθηκαν στις προκλήσεις, θυσίασαν πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές τους, από τις οικογένειές τους, από την προσωπική τους ζωή, για να φέρουν ένα αποτέλεσμα ισάξιο, αλλά και σε πολλά σημεία ανώτερο από αντίστοιχες εκδηλώσεις του εξωτερικού, μετά την ομολογία του εκπροσώπου της Ελληνικής αποστολής κ. Παναγιώτη Καδδά.

Είναι μία εκδήλωση που η Δράμα θα θυμάται…

Είναι μία εκδήλωση που ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑμεΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, παίρνει δύναμη για να συνεχίσει δυναμικά το έργο του, να φέρει κοντά στον αθλητισμό και άλλα άτομα με αναπηρία, για να αναδείξει την δύναμη της ψυχής και της θέλησης. Η ζωή έχει αναποδιές, δυσκολίες. Δεν τα παρατάμε!! Καθημερινά δίνουμε τον αγώνα Ζωής και Ελπίδας!!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑμεΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά, την Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (I.P.A.) Δράμας και συγκεκριμένα τον κ. ΜΗΝΑ ΣΚΑΡΛΙΟ και όλους τους εμπλεκόμενους εθελοντικά αστυνομικούς στα Μέτρα Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά το τριήμερο παραμονής των δύο Εθνικών αποστολών, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε η εκδήλωση, τους συνδιοργανωτές την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας με τον Πρόεδρο της κ. Γεώργιο Χατζησαρόγλου, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ν.Αμισού, Βώλακα, Εβριτών Ν.Δράμας και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος, τον Αθλητικό Σύλλογο ΠΑΟΠ Ν.Αμισού για την παραχώρηση του γηπέδου και την άρτια λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράμας και Θεσσαλονίκης, το ΕΚΑΒ Δράμας, την Ελληνική Διασωστική Εθελοντική Ομάδα ΕΔΕΟ, τον κ. Παναγιωτίδη Αλέξανδρο Ιατρό των αγώνων, τη Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας, το τηλεοπτικό κανάλι STAR Βορείου Ελλάδος, τον ARENA FM Θεσσαλονίκης και όλους τους Εθελοντές που μας βοήθησαν και κυρίως τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας, χωρίς την υποστήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην πόλη της Δράμας.

Ιδιαίτερα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που από το υστέρημα του μας ενίσχυσε οικονομικά και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ

Βασίλειος Γ. Κουντουράς

Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΑμεΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ