Home > νέα > Εγκαινιάστηκε στη Δράμα το 29ο κατάστημα της αλυσίδας JYSK με εντυπωσιακές προσφορές

Εγκαινιάστηκε στη Δράμα το 29ο κατάστημα της αλυσίδας JYSK με εντυπωσιακές προσφορές

Εγκαινιάστηκε στη Δράμα το 29ο

 κατάστημα της αλυσίδας

JYSK με εντυπωσιακές προσφορές

Έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη

για το σπίτι διατίθενται σε μοναδικές τιμές

 

Της Σουζάνας Θεοδωρίδου

Το νέο κατάστημα της Δανέζικης αλυσίδας JYSK, στη Δράμα, άνοιξε χθες τις πόρτες του και υποδέχθηκε πλήθος Δραμινών που έσπευσαν για τα εγκαίνια, αλλά και για να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές. Το κατάστημα, διαθέτει έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι, σε σκανδιναβικό design. Το νέο κατάστημα της JYSK, βρίσκεται στο 3o χλμ. Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας, στον κόμβο.

Το κατάστημα της Δράμας, αριθμεί το 29ο στην Ελλάδα, ενώ η Δανέζικη αλυσίδα, διαθέτει περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες στον κόσμο.

Η JYSK, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Ο «Π.Τ.», παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Sales & Marketing Manager JYSK Greece, κ. Κώστα Δημόπουλο.

Η JYSK, όπως ανέφερε ο κ. Δημόπουλος, είναι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, η οποία διαθέτει όλα τα είδη για το σπίτι. «Αριθμεί, περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είμαστε από το 2015, όπου ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στην Αθήνα, και σήμερα (σ.σ. χθες) τέσσερα αργότερα, με τα εγκαίνια του καταστήματος της Δράμας, φτάσαμε τα 29 καταστήματα στη χώρα».zysk

Σε ερώτησή μας, σχετικά με το ποιο ήταν το κίνητρο της Δανέζικης αλυσίδας, για τη δημιουργία καταστήματος στην περιοχή της Δράμας, ο κ. Δημόπουλος, επεσήμανε ότι αυτό συμβαίνει λόγω της στρατηγικής που ακολουθεί η JYSK. «Δηλαδή, να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον καταναλωτή, στον πελάτη ουσιαστικά. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, στόχος μας είναι να ανοίξουμε καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Η Δράμα, είναι μια από αυτές τις πόλεις, και πιστεύουμε ότι το νέο κατάστημα που εγκαινιάσαμε, θα αγαπηθεί από τους κατοίκους της Δράμας και των γύρω περιοχών, οι οποίοι θα βρουν πολλές λύσεις για το σπίτι τους, σε σκανδιναβικό design και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές».

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα, ότι από πολύ νωρίς χθες το πρωί, είχε συγκεντρωθεί κόσμος έξω από το κατάστημα, περιμένοντας τη στιγμή των εγκαινίων και φυσικά την επίσκεψή του στο νέο κατάστημα, ψωνίζοντας διάφορα είδη για το σπίτι του.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου και είμαι σίγουρος ότι και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει αυξημένη κίνηση. Στόχος μας όμως δεν είναι να έρθει ο κόσμος μόνο στα εγκαίνια, αλλά το κατάστημα να γίνει αγαπημένος προορισμός αγορών για τους κατοίκους της Δράμας, κάθε εβδομάδα.

Είναι σημαντικό μάλιστα να αναφέρουμε ότι, η JYSK διανέμει φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα, το οποίο θα μοιράζεται door to door, σε όλη την πόλη, οπότε πάντοτε θα μπορούν να βρουν οι πελάτες είδη για να καλύψουν τις ανάγκες τους».

zysk1

Η JYSK, ξεκίνησε να ειδικεύεται στα είδη ύπνου (στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια κ.α.), αλλά πλέον έχει μια εξαιρετική γκάμα σε όλα τα είδη που αφορούν στο σπίτι, ξεκινώντας από έπιπλα indoor και outdoor, είδη διακόσμησης για όλο το σπίτι, λευκά είδη, και πλήθος χρηστικών αντικειμένων τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της. «Με λίγα λόγια, κάποιος μπορεί να βρει τα πάντα για το σπίτι, ερχόμενος σε ένα κατάστημα JYSK», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δημόπουλος.

Οι Δραμινοί υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος της JYSK, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους πελάτες του, στο διώροφο κατάστημα 1.000 τ.μ., προσφέροντας τις υπηρεσίες τους. «Μέχρι στιγμής, το προσωπικό του καταστήματος ανέρχεται στα εφτά άτομα. Αυτό βέβαια εξαρτάται πάντα και από τις ανάγκες», εξήγησε ο κ,. Δημόπουλος, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Πάντοτε ψάχνουμε να βρούμε χώρους, οι οποίοι να καλύπτουν το συγκεκριμένο concept στησίματος που έχουμε. Τα καταστήματά μας είναι μεγέθους περίπου 1.000 τ.μ., ενώ χρειάζονται έναν μεγάλο χώρο αποθήκης, έναν καλό χώρο parking, εύκολη πρόσβαση για τα αυτοκίνητα κυρίως που μεταφέρουν τα προϊόντα μας και ιδανικά να είναι κοντά στον αστικό ιστό. Νομίζω ότι το κατάστημα εδώ στη Δράμα, πληροί τις περισσότερες προδιαγραφές».

Το μεγάλο πλεονέκτημα της JYSK, όπως ανέφερε ο κ. Δημόπουλος, έναντι του ανταγωνισμού είναι η εγγύτητα που διαθέτει με τον μεγάλο αριθμό καταστημάτων. «Ήδη έχουμε 29 καταστήματα στο σύνολό τους στην Ελλάδα, είχαμε στόχο και θα τον πετύχουμε φυσικά τα 40 καταστήματα εντός πενταετίας. Δηλαδή σε ένα χρόνο από τώρα. Αλλά θα πάμε σε περισσότερα από 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Άρα ουσιαστικά, πολύ σύντομα κάθε Έλληνας θα έχει κοντά του ένα κατάστημα JYSK».

Το δεύτερο πλεονέκτημα της JYSK, όπως σημείωσε ο κ. Δημόπουλος, είναι η πάρα πολύ καλή ποιότητα που διαθέτει η Δανέζικη αλυσίδα, σε σχέση με την τιμή. «Οι τιμές μας είναι εξαιρετικές, και κάνουμε προσφορές κάθε εβδομάδα. Τα προϊόντα είναι πάρα πολύ καλά για την τιμή τους. Βέβαια αυτό θα το διαπιστώσουν οι ίδιοι οι πελάτες από μόνοι τους».