Home > Νέα > Πέντε νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν από την παράταξη «Ενώνουμε την Δράμα»

Πέντε νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν από την παράταξη «Ενώνουμε την Δράμα»

Πέντε νέες υποψηφιότητες

ανακοινώθηκαν από την παράταξη

«Ενώνουμε την Δράμα»

 

 

Της Σουζάνας Θεοδωρίδου

Πέντε νέες υποψήφιες, ανακοίνωσε χθες το πρωί ο δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, τις οποίες πρόκειται να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων υποψηφίων, ο κ. Μαμσάκος υποστήριξε ότι πρόκειται για πέντε διαφορετικές προσωπικότητες με θέληση για προσφορά και με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για την πόλη τους. «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια να ενώνεις νέους ανθρώπους με οράματα, με σπουδές που αγωνιούν για το μέλλον τους, αλλά θέλουν να μείνουν στον τόπο τους. Ελεύθερους επαγγελματίες που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης και εκπαιδευτικούς που συμβάλουν τα μέγιστα για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας».

Mamsakos ypopsifies 1

Από αριστερά: Τσαντσάνη Ελένη – Θεμέλογλου Διαμαντούλα – Χριστόδουλος Μαμσάκος – Καραμούτα Βίλλη – Σουσαμλή Γεωργία – Αντωνία Χρονοπούλου.

Καθημερινά η παράταξη «Ενώνουμε την Δράμα» γίνεται όλο και πιο δυνατή με την παρουσία σημαντικών ανθρώπων που θα ασχοληθούν με τα κοινά.

Οι υποψήφιες

Διαμαντούλα Θεμέλογλου

Η κα. Διαμαντούλα Θεμέλογλου, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με τρεις ειδικότητες, συγχρονισμένη καλλιτεχνική κολύμβηση, ιππασία και ενόργανη γυμναστική. Έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε συλλόγους στην Αθήνα, στα Κύθηρα, στη Δράμα, στην Καβάλα. Σήμερα εργάζεται σε αθλητικούς συλλόγους στη Δράμα και στην Καβάλα, σε ενασχόληση με την συγχρονισμένη καλλιτεχνική κολύμβηση. Σε αυτή την ειδικότητα είναι και η μοναδική στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επίσης, είναι χρυσή Βαλκανιονίκης με πρώτη θέση και με δυο πανελλήνια ρεκόρ στη Σκοποβολή. Επιπλέον, ασχολείται με την παράδοση και τον πολιτισμό ως μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς της περιοχής, και παράλληλα με τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις του.

Η κα. Θεμέλογλου, με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κ. Μαμσάκο για την τιμή που της κάνει να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ως αθλήτρια, ως Βαλκανιονίκης, ως γυμνάστρια και ως προπονήτρια, έχω μάθει να αγωνίζομαι και οποιουσδήποτε στόχους έχω βάλει να τους πετυχαίνω».

Βίλλη  Καραμούτα

Η κα. Καραμούτα, είναι έγγαμη μητέρα δυο παιδιών, μουσικός με σπουδές στο τραγούδι, το πιάνο και τον κλασσικό χορό. Έχει παράλληλα πιστοποίηση επαγγελματικού μακιγιάζ και συγχρόνως ασχολείται με πολλούς συλλόγους και φορείς στην περιοχή μας.

Από την πλευρά της η κα. Καραμούτα ανέφερε ότι η πρόταση του κ. Μαμσάκου να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του είναι τιμητική, καθώς είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και εκτιμά ιδιαίτερα.

Γεωργία Σουσαμλή

Η κα. Σουσαμλή είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού, γραμματειακή υποστήριξη στην Ένωση Ξενοδόχων Δράμας και αρκετές άλλες επαγγελματικές θέσεις στην ευρύτερη περιοχή μας.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαμσάκο, η κα. Σουσαμλή υποστήριξε ότι είναι τιμή της να συμμετέχει στο εγχείρημα αυτό, αλλά και τιμή του επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», διότι εμπιστεύεται νέους ανθρώπους, με νέες ιδέες για τον τόπο μας.

Ελένη  Τσαντσάνη

Η κα. Τσαντσάνη, έχει τελειώσει βρεφοκόμος – παιδοκόμος. Εργάζεται στο κατάστημα του συζύγου της, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και συμμετέχει ενεργά σε πολλούς συλλόγους και φορείς.

Από την πλευρά της η κα. Τσαντσάνη ευχαρίστησε τον κ. Μαμσάκο για την πρότασή του, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε να προσπαθήσει για την επανεκλογή της παράταξης «Ενώνουμε την Δράμα» με επικεφαλής τον κ. Μαμσάκο.

Αντωνία Χρονοπούλου

Η κα. Χρονοπούλου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών. Επιπλέον, έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Ιταλία, στο Reggio Emilia, animation παιδιών, κατασκευές, κουκλοθέατρο. Ήταν η βασική οργανώτρια – ιδρύτρια του θεσμού στο καρναβάλι των παιδιών στην Πάτρα, καθώς και οργανώτρια ίδρυσης του θεσμού αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα. Είναι ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας που συμμετέχει σε πολλές δράσεις.

Από την πλευρά της η κα. Χρονοπούλου αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαμσάκο για την πρότασή του επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι, το μέλλον αυτού του τόπου είναι τα παιδιά και ότι «θα πρέπει όλοι να ενώσουμε την Δράμα και να προσπαθήσουμε το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας».