Home > Εκδηλώσεις > Πρεμιέρα σήμερα για το θεατρικό έργο «Η Δε Γυνή…» στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας

Πρεμιέρα σήμερα για το θεατρικό έργο «Η Δε Γυνή…» στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας

Από τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής

Πρεμιέρα σήμερα για το θεατρικό έργο

«Η Δε Γυνή…» στο αμφιθέατρο

του Διοικητηρίου Δράμας

– Χορηγός επικοινωνίας ο «Πρωινός Τύπος» –

Ν. Βουλοδήμος – «Μετά από την επιτυχημένη παράσταση του Μπακαλόγατου, επανερχόμαστε με την παράσταση Η ΔΕ ΓΥΝΗ!»

 

ΜΕ ΜΙΑ άκρως επιτυχημένη παράσταση, ξεκινάει τη νέα θεατρική του σεζόν, ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία».  Πρόκειται για την γνωστή ελληνική ταινία «Η Δε Γυνή…», η οποία έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες μέσα από την κινηματογραφική της προβολή και στους υπέροχους ρόλους του Αντωνάκη με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και της Ελένης, με την Μάρω Κοντού.

Το θεατρικό τμήμα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής, δεν έχει σταματήσει να εργάζεται ούτε λεπτό, και είναι πλέον σε θέση να μας παρουσιάσει σήμερα τη νέα θεατρική του παράσταση, στο «Η Δε Γυνή…».

Στην υπόθεση του έργου, ο Αντώνης Κοκοβίκος, ανώτερος υπάλληλος υπουργείου, συζεί 10 χρόνια σε ένα παλιό, φτωχικό σπίτι, με την Ελένη, μια απλή, αγράμματα και υπομονετική γυναίκα, που τον υπηρετεί αδιαμαρτύρητα, φροντίζοντας για όλες τις ανάγκες του, υποταγμένη στις κάθε είδους ιδιοτροπίες του.

Ο Αντωνάκης, βολεμένος με αυτή την κατάσταση, αρνείται πεισματικά να την παντρευτεί και όταν μετά από πίεση των φίλων του το κάνει, θα βρει απέναντί του μια διαφορετική Ελένη. Η σύγκρουση των δύο, πλέον συζύγων θα είναι εκρηκτική και θα οδηγήσει στην πλήρη ρήξη.

Δήλωση του προέδρου

Μιλώντας στον «Π.Τ.» ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Βουλόδημος, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για μία ακόμη φορά η θεατρική ομάδα του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής είναι έτοιμη να μας χαρίσει στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς. Από Τετάρτη 15 Μαρτίου και για 9  ακόμη παραστάσεις σας περιμένουμε όλους στην αίθουσα του Διοικητηρίου. Μετά από την επιτυχημένη παράσταση του Μπακαλόγατου, επανερχόμαστε με την παράσταση Η ΔΕ ΓΥΝΗ!

Οι θεατρικές ομάδες του Συλλόγου μας έχουν να επιδείξουν από τα μεγαλύτερα έργα θεατρικών ομάδων στην ευρύτερη περιοχή μας από τις αρχές του 20ου αιώνα και από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε με την συγκεκριμένη παράσταση ενώ προετοιμάζουμε ήδη την επόμενη. Θέλοντας να ευχαριστήσω τα μέλη της θεατρικής ομάδας μας για την προσπάθειά τους, καλούμε όλον τον θεατρόφιλο κόσμο της Δράμας να δει την παράσταση και είμαστε σίγουροι πως θα ανταμειφθεί!

Στους ρόλους παίζουν οι ηθοποιοί:

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – Διονύσης Παπαναστασάτος.

ΕΛΕΝΗ – Ελένη Βογιατζή.

ΜΠΕΜΠΕΚΑ – Αναστασία Μαυρίδου.

ΠΑΓΩΝΑ – Γεωργία Χαρίσκου.

ΙΑΣΩΝ – Λάμπρος Παπακωνσταντίνου.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΔΣ – Παναγιώτης Γιαγκάζογλου.

ΜΙΚΕΣ – Γιάννης Σκλήβας.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ – Νίκος Πουλής.

ΚΛΑΡΑ – Αθηνά Παπαδοπούλου.

ΚΑΤΙΝΑ – Κατερίνα Καλαϊτζίδου.

ΜΑΡΩ – Ροδούλα Τσιπίδου.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – Δημήτρης Τοκμακίδης.

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ – Φούλη Τζεφέρη, Θεοπίστη Αναστασιάδου.

ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΣ – Φίλιππος Φιλιππίδης.

ΧΗΡΑ – Χρυσούλα Φωτιάδου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – Γιάννης Παπάζογλου.

ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ – Άννα Λαμπαθάκη, Βαρβάρα Σωτηριάδου, Δέσποινα Νικηταρά, Σοφία Στοϊμενίδου, Θεοπίστη Αναστασιάδου, Δέσποινα Μακρίδου.

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ – Γιάννης Νικολαΐδης.

ΜΑΣΤΡΟ-ΧΡΗΣΤΟΣ – Γιώργος Νικολαΐδης.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ – Άννα Λαμπαθάκη, Γιάννης Παπάζογλου, Γιάννης Νικολαΐδης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ – Γιάννης Παπάζογλου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, Βασίλης Μισδανίτης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΗ – Διονύσης Παπαναστασάτος.

ΗΧΟΙ – ΦΩΤΑ  – Σοφία Τσιρακίδου

Επιμέλεια Χτενισμάτων – Beauty training center.

Τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν για ενίσχυση του Συλλόγου.

Παραστάσεις

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 20.00 είναι η πρεμιέρα της παράστασης στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας, όπου την ίδια ώρα θα δοθούν όλες οι παραστάσεις, οι οποίες είναι:

Σάββατο 18/3, Κυριακή 19/3, Τετάρτη 23/3, Σάββατο 25/3, Κυριακή 26/3, Τετάρτη 29/3, Σάββατο 1/4,  Κυριακή 2/4 και Τετάρτη 5/4.