Home > Εκδηλώσεις > Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ Η θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ Η θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Προπώληση εισιτηρίων 10 ευρώ

Η θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Από τις 2 έως τις 7 Μαΐου στο θέατρο ΡΑΔΙΟ CITY

 

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες της σύγχρονης Αθήνας, έρχεται στη Θεσσαλονίκη στο ΡΑΔΙΟ CITY από τις 2 έως τις 7 Μαΐου. Μετά από μία τεράστια επιτυχία και τον φετινό χειμώνα στο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, με έναν θίασο που αποτελείται από τους πρωταγωνιστές που συνετέλεσαν στον μύθο της συγκεκριμένης παράστασης σε παλαιότερα ανεβάσματά της, αλλά και από νέους πρωταγωνιστές με αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία και αγάπη από το κοινό. Όλοι μαζί, μας εγγυώνται μία απολαυστική  βραδιά με άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Η παράσταση «Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…», μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης, για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Την παράσταση, έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που συνεχώς αυξάνεται.

THEATRIKH PARASTASH 2

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθέτησε και αυτό το χειμώνα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ημέρες και ώρες των παραστάσεων: την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Μαΐου, στις 9 μ.μ., την Παρασκευή 4 του μηνός στις 9.15 μ.μ., το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 του μηνός, με δυο παραστάσεις την κάθε ημέρα, στις 6 μ.μ. και στις 9.30 μ.μ., και την Δευτέρα 7 Μαΐου στις 8 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Μαΐου, είναι 15 ευρώ η γενική είσοδος, την Παρασκευή 4 Μαΐου, είναι 15 ευρώ τα μειωμένα και 20 ευρώ η γενική είσοδος, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου, στην απογευματινή η γενική είσοδος είναι 12 ευρώ, και στην  βραδινή 15 ευρώ το μειωμένο και 20 ευρώ η γενική είσοδος, και την Δευτέρα 7 Μαΐου, η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ.

Οι κατηγορίες των μειωμένων εισιτηρίων είναι: φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, συνταξιούχων άνω των 65 ετών, και παιδιών έως 15 ετών, ενώ η είσοδος για τα ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Για την προπώληση των εισιτηρίων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ταμείο του θεάτρου ΡΑΔΙΟ CITY, στο τηλέφωνο: 2310-819.153 & 2310-824.970  – VIVA.GR – GOODDEALS.GR, RAINTICKET 6946126051

RadioCity_KTX_INTERNET&FB_10x15,5cm_2018

Η παράσταση

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές… Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός είναι λίγο πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο!

Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».

Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα…

Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:

Βασιλική Ανδρίτσου, Μάριος Δερβιτσιώτης, Τζόυς Ευείδη, Τιμόθεος Θάνος, Παντελής Καναράκης, Ησαίας Ματιάμπα, Σοφία Μουτίδου,Τάσος Παλαντζίδης, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου, Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας, Σκηνικά: Λία Ασβεστά, Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αλέκος Αναστασίου, Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα, και Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου.