Home > Νέα > Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Ποντιακών Σωματείων Ν. Δράμας για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Κυριακίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση των Ποντιακών

Σωματείων Ν. Δράμας για τον αδόκητο

χαμό του Χρήστου Κυριακίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τα Ποντιακά Σωματείου Νομού Δράμας για τον θάνατο του Αντιδημάρχου Δράμας, Χρήστου Κυριακίδη. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τα Ποντιακά Σωματεία  Νομού Δράμας εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για το χαμό του συναγωνιστή και φίλου μας Χρήστου Κυριακίδη. Για όλους εμάς ο Χρήστος δεν ήταν μόνο ο τ.Πρόεδρος Κοινότητας Μικροχωρίου, ο τ.Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροχωρίου και ο Αντιδήμαρχος Δράμας. Ήταν ο δικός μας Χρήστος, πάντα μαζί στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στις χαρές, στα εύκολα και ωραία αλλά και στα δύσκολα και απαιτητικά.

Συναγωνιστή Χρήστο, εδώ και χρόνια ζητούσες, αγωνιούσες, ονειρευόσουν και πίστευες στην ενότητα των Ποντίων, στην ενιαία στάση και δράση του Ποντιακού Ελληνισμού. Ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε.

Και σήμερα, ενωμένοι εμείς οι Πόντιοι της Δράμας, σε αποχαιρετούμε  με πόνο ψυχής.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και αγαπημένους του.

Φίλε Χρήστο, καλό ταξίδι!».