Home > νέα > Τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και την Ελληνική σημαία θα υψώσει στην κορυφή του Έβερεστ ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Γιαννάκου  Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου

Τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και την Ελληνική σημαία θα υψώσει στην κορυφή του Έβερεστ ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Γιαννάκου  Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου

Τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και την Ελληνική

σημαία θα υψώσει στην κορυφή του Έβερεστ

ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Γιαννάκου

 Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου

 

 

ΜΕ ΤΟΝ Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνο Φλώρο, συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ο Δραμινός αθλητής υπεραποστάσεων κ. Μάριος Γιαννάκου, ο οποίος κατέχει ρεκόρ και νίκες στους πιο απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήσανε για την προετοιμασία του ως προς το επικείμενο ταξίδι του στην οροσειρά των Ιμαλαΐων για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής του Έβερεστ, καθώς και για την περίοδο που ο κ. Μάριος Γιαννάκου υπηρέτησε στην Ε΄ Μοίρα Καταδρομών, όπου και διακρίθηκε για τις επιδόσεις του.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του επέδωσε τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), προκειμένου να τα υψώσει μαζί με την Ελληνική σημαία στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου.

O Μάριος Γιαννάκου και η Sherpa Society ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κατάκτηση της κορυφής

Η Sherpa Society ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Μάριο Γιαννάκου, αθλητή υπεραποστάσεων, εξερευνητή και ομιλητή παρακίνησης, ο οποίος εντάσσεται ως επίτιμο μέλος στο διεθνές δίκτυο της εταιρείας.

Η διαδρομή του Μάριου μέχρι σήμερα είναι συνυφασμένη με την αλλαγή, την επιβίωση, το πάθος για αριστεία και την επιμονή για επίτευξη ολοένα και μεγαλύτερων στόχων και προκλήσεων. Η Sherpa Society -εμπνευσμένη από τη νομαδική φυλή των εξειδικευμένων οδηγών και αχθοφόρων στα βουνά των Ιμαλαΐων- συμβάλει ως έμπιστος συνεργάτης εταιρειών και οργανισμών στην υλοποίηση των επιχειρηματικών στόχων τους και την κατάκτηση της κορυφής μέσω της παροχής στοχευμένης & εξειδικευμένης εκπαίδευσης και συμβουλευτικής.

Πρόσφατα ανακοίνωσε: Στις 30 Μαρτίου 2023 ταξιδεύω στην οροσειρά των Ιμαλαΐων με σκοπό να προσπαθήσω να φτάσω στην κορυφή του ψηλότερου βουνού στον κόσμο, στο Everest. Η ορειβατική αποστολή θα διαρκέσει 2 μήνες, διάστημα κατά το οποίο απαιτείται σταδιακός εγκλιματισμός εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου. The summit is what drives us, but the climb itself is what matters.

Οι δύο πλευρές ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρακινούν και να καθοδηγούν τις εταιρείες στην υπερκέραση των καθημερινών εμποδίων με μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο, καθώς και στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσω της επιχειρηματικής αριστείας. Παράλληλα, αμφότεροι προχωρούν στον σχεδιασμό καινοτόμων πρωτοβουλιών που θα εκπροσωπεί ο Μάριος Γιαννάκου.

Ο Ντάνος Τσάκαλος, Co-Founder της Sherpa Society, δηλώνει σχετικά “Το προφίλ του Μάριου Γιαννάκου ταιριάζει απόλυτα με την αποστολή, το όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία μας. Το πάθος και η ενέργεια που επενδύει προς τη βελτίωση, την πρόοδο και την επίτευξη υψηλότερων στόχων που θέτει διαρκώς , είναι ένα παράλληλο ταξίδι με την πορεία της δικής μας ομάδας ανθρώπων προς την επιχειρηματική αριστεία”.

“Ταίριαξα από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την ομάδα ανθρώπων της Sherpa Society και αισθάνθηκα άμεσα ως μέλος της. Είμαι βέβαιος ότι μέσω της συνεργασίας μας θα έχω την ευκαιρία να αναδείξω τις αξίες που πιστεύουμε από κοινού και θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες σύντομα να το αποδείξουμε έμπρακτα με τις κινήσεις που σχεδιάζουμε”, τόνισε ο Μάριος Γιαννάκου.