Home > νέα > Στη Δράμα ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου

Στη Δράμα ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου

 

Στη Δράμα ο υπ. Αγροτικής

Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου

Συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους στο περιθώριο των συναντήσεών του

 

ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ θα βρίσκεται την  Παρασκευή 26 Μαΐου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου, καθώς είναι καλεσμένος των οινοποιών του Νομού Δράμας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Δραμοινογνωσίας 2017.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστόλου θα φτάσει σήμερα στη Δράμα το μεσημέρι, για να παραστεί στην ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Οινοποιών Δράμας με τίτλο: «Οίνοι Δράμας. Η Δράμα διεκδικεί μια Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης για τα κρασιά της».

Ο κ. Αποστόλου αναμένεται να χαιρετήσει στην ημερίδα και να αναφερθεί σε σχετικά ζητήματα που απασχολούν τους οινοποιούς.

Μετά το τέλος της ημερίδας και στον ίδιο χώρο, ο κ. Αποστόλου θα συναντηθεί με στελέχη του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της περιοχής για να ακούσει προβλήματά τους και να συνομιλήσει μαζί τους, ενώ στη συνέχεια, στις 20.30, θα παραβρεθεί στην εναρκτήρια γιορτή της Δραμοινογνωσίας που θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας. Εκεί όπου θα ανοίξει και το μεγάλο μπουκάλι με το κρασί να ρέει άφθονο!

Το βράδυ θα κλείσει για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με γεύμα που θα τους παραθέσουν οι οινοποιοί της Δράμας.

 

Και στην Καβάλα

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Αποστόλου το πρωί της Παρασκευής πριν έρθει στη Δράμα, θα συναντηθεί με φορείς του αγροτικού κόσμου στην Καβάλα, όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παραθέσει και συνέντευξη Τύπου, ενώ θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Ν. Καβάλας. Τέλος, το Σάββατο, θα παραβρεθεί στα εγκαίνια θερμοκηπιακής μονάδας στην Κεραμωτή Καβάλας.