Home > Νέα > Παραδόθηκε το πρώτο «marketing plan»με στόχο την βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής της Ένωσης Κυριών Δράμας

Παραδόθηκε το πρώτο «marketing plan»με στόχο την βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής της Ένωσης Κυριών Δράμας

Παραδόθηκε το πρώτο «marketing plan»

με στόχο την βελτίωση της επικοινωνιακής

πολιτικής της Ένωσης Κυριών Δράμας

Μία δράση στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Mobile School Ταξιδεύει»

 

 

Το πρώτο marketing plan που εκπονήθηκε για τις επικοινωνιακές ανάγκες της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. παρέλαβε η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα.

Το αναλυτικό πλάνο έχει διπλό στόχο και συγκεκριμένα ένα μεσοπρόθεσμο που αφορά στην βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής, ενδυνάμωση του brand της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. με έμφαση την Δραμινή κοινωνία και ένα μακροπρόθεσμο που αφορά στον εορτασμό των 120  (εκατόν είκοσι) χρόνων λειτουργίας (1904-2024).

rpt

Το υλικό που παραδόθηκε στον φορέα ήταν απόρροια τριών κύκλων εκπαιδεύσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού και αφορούσε στις ενότητες Δημόσιες Σχέσεις, Δημοσιότητα, Άσκηση θεσμικής πίεσης, Συνηγορία, Μάρκετινγκ, Επικοινωνία, Θεμελίωση μάρκας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκπαιδευτής ήταν ο Οικονομολόγος και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων Ζήσης Παπαδόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «η αλληλεπίδραση και η τριβή με το επιστημονικό προσωπικό της Ένωσης Κυριών Δράμας ήταν μία μοναδική εμπειρία και μου έδωσε την ευκαιρία να διεισδύσω σε βάθος και να κατανοήσω τη λειτουργία του φορέα, το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών, τις αξίες, τις συνεργασίες, τις διακρίσεις, αλλά κυρίως το πάθος και το ζήλο που χαρακτηρίζει το έμψυχο δυναμικό του οργανισμού και την πρόεδρό του Αλίκη Τσιαμούρα. Ο οδηγός αυτός διατηρεί αναπόφευκτα έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα καθημερινό εργαλείο, έναν «οδηγό προς ναυτιλλομένους», ένα πρακτικό και χειροπιαστό σημείο αναφοράς που θα επιτρέψει την αποτελεσματική εφαρμογή των εργαλείων και των τεχνικών του μάρκετινγκ….».

Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Το Mobile School Ταξιδεύει» με στόχο την ενδυνάμωση των ικανοτήτων και την μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου του φορέα.

Έπειτα από τρία χρόνια παρεμβάσεων μόνο εντός της Δράμας, το Mobile School από το 2020 έως και σήμερα βρίσκεται τρεις φορές την εβδομάδα σε περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και της Ξάνθης, προκειμένου να προσεγγίσει παιδιά Ρομά που είτε για κοινωνικούς είτε για οικογενειακούς λόγους είναι αποκλεισμένα από τις σχολικές κοινότητες και δεν μπορούν να έχουν κανονική φοίτηση.

Το έργο «Το MobileSchool Ταξιδεύει» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Activecitizensfund, με φορέα υλοποίησης την Ένωση Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ. Το πρόγραμμα Activecitizensfund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Activecitizensfund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr