Home > Νέα > Η  Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η  Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η  Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας

της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία οι Ταξίαρχοι ε.α. κ.κ. Χρ. Σταμπουλής και Αθαν. Σέρτης

 

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Ετήσια Γενική Συνέλευση – Κοπή βασιλόπιτας 2024 της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το περασμένο Σάββατο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ, καθώς και εκλεκτών προσκεκλημένων.

Την κοπή Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης κ. ΧΑΛΗΛ Τζιχάτ, ο Βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. Δεληκάρη Αγγελική, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης (Ν.Δ.) κυρίου Στυλιανλιδη Ευριπίδη, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης (Νέα Αριστερά) κυρίου ΦΕΡΧΑΤ Οζγκιούρ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης κ. Ταπατζας Εμμανουήλ, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Ερδεμ Χουσείν, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανερ Ιμάμ, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. Συριτούδης Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κ. Καραμανλής Ιωάννης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ, ο βοηθός του Γενικού Περιφ. Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. Καρτάλης Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Διευθυντής κ. Γιωρης Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Διευθυντής κ. Τσιάρας Λάμπρος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυν. Διευθυντής κ. Ελευθεριάδης Χαράλαμπος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Δράμας Αστυν. Διευθυντής κ. Καπελλάκης Αντώνιος, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυν. Υποδιευθυντής κ. Δεμερτζίδης Πέτρος και ο Διοικητής 21ης Ταξιαρχίας Ιππικού “ΠΙΝΔΟΣ” Ταξίαρχος κ. Αλεξανδρής Κωνσταντίνος.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας), της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας, της τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Δ.Ε.Α. (Ι.Ρ.Α.), ο νομικός σύμβουλος της Ε.Α.Α.Μ.Θ., άλλοι επίσημοι-εκπρόσωποι θεσμών και φορέων, καθώς και πληθώρα μελών της Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση και απολογισμός των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. κ. Παπαθεμελή Άγγελο, καθώς και του ισολογισμού-προϋπολογισμού της Ένωσης από τον Ταμία κ. Γιαγκουζίδη Αναστάσιο. Απηύθυναν εν συνεχεία χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. Αθανασάτος Πέτρος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. Συριτούδης Πασχάλης, ο Βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. Κυριαζίδης Δημήτριος, η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. Δεληκάρη Αγγελική, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης κ. Ταπατζας Εμμανουήλ και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης (Νέα Αριστερά) κυρίου Φερχατ Οζγκιούρ.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών για την προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., στον Ταξίαρχο ε.α. κ. Σταμπουλή Χρήστο και στον Ταξίαρχο ε.α. κ. Σέρτη Αθανάσιο.

Τέλος, επιδόθηκαν στους τυχερούς των κομματιών της βασιλόπιτας τα αντίστοιχα δώρα, τα οποία ήταν μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου – προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, επιπρόσθετα του προϋπολογισμού, το οποίο είναι προσφορά από το ταμείο της Ένωσης για υλοποίηση δράσεων εκ μέρους μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άλεξ/πόλης, καθότι ο Διευθυντής της βρήκε το αντίστοιχο φλουρί, ένα τάμπλετ προσφορά της Ένωσης και ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά του επίτιμου μέλους και Προέδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Βορείου Έβρου κ. Πεντίδη Βλάση.

Η εκδήλωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έκλεισε με την παράθεση δωρεάν γεύματος μετά ζωντανής μουσικής στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης.