Home > Αθλητικά > Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός 3-1 Καθάρισε ο Κάσες σε ένα 2λεπτο

Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός 3-1 Καθάρισε ο Κάσες σε ένα 2λεπτο

Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός 3-1

Καθάρισε ο Κάσες σε ένα 2λεπτο

 

Νίκη, σχεδόν μετά από δυο μήνες, πέτυχε η Δόξα μπροστά στον κόσμο της, όπου κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 3-1. Οι δύο ομάδες έψαχναν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους με τον Νίκο Κωστένογλου να είναι η πρώτη του παρουσία στον πάγκο της ομάδας στο γήπεδο της Δόξας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Πολίτη. Μόλις στο 1ο λεπτό η γυριστή κεφαλιά του Μαρκόπουλου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Χατζητερζόγλου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή όμως τελευταία στιγμή γλίστρησε και δεν πρόλαβε να πλασάρει όταν βρέθηκε απέναντι από τον Πολίτη.

Στην επανάληψη ο Κωστένογλου πέρασε στο 54’ τους Κάσσες και Γεωργιάδη και 2 λεπτά αργότερα ο Ισπανός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Μαυραετούς μετά από σέντρα του Βιτλή. Στο επόμενο λεπτό ο Κάσες με πλασέ έκανε το 2-0 μετά από σέντρα του Κουσκουνά. Στο 77’ ο Ρούτσης με πλασέ μείωσε σε 2-1 (ο πρώην παίκτης της Δόξας δεν το πανηγύρισε) με τον Πανσερραϊκό να ανεβάζει την απόδοσή του στα τελευταία δέκα λεπτά προσπαθώντας να πετύχει δεύτερο γκολ. Στην κόντρα επίθεση λίγο πριν από το τέλος ο Κουσκουνάς με πλασέ μετά από έξυπνη πάσα του Γεωργιάδη στην πλάτη της άμυνας , έκανε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος (54′ Κάσες), Βιτλής, Ματσούκας (73′ Ντατίδης), Καπνίδης (53΄Καπνίδης), Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Χατζητερζόγλου, Ρούσσος, Ναζίμ (61′ Πόζογλου), Κρητικός (67′ Ρούτσης), Ενομό, Τσιμίκας, Γκούρτσας (38′ λ. τρ. Ποζατζίδης).

 

 

Η Βαθμολογία :

Άρης 45

ΟΦΗ 39

Παναχαϊκή 37

Τρίκαλα 30

Δόξα Δράμας 27

ΑΟΧ Κισσαμικός 27

ΑΕ Καραϊσκάκης 25

Σπάρτη 25

Απόλλων Λάρισας 25

Αιγινιακός 22

Απόλλων Πόντου 22

Αν. Καρδίτσας 21

Εργοτέλης 16

Βέροια 14

Καλλιθέα 13

Παναιγιάλειος 13

Πανσερραϊκός 13

Αχαρναϊκός -51