Home > νέα > Ανακοινώθηκε η νέα δημοτική παράταξη «Αγαπάμε Δράμα»-Από τους κ.κ. Αρ. Μωυσιάδη και Αθ. Κάππα

Ανακοινώθηκε η νέα δημοτική παράταξη «Αγαπάμε Δράμα»-Από τους κ.κ. Αρ. Μωυσιάδη και Αθ. Κάππα

Ανακοινώθηκε η νέα δημοτική

παράταξη «Αγαπάμε Δράμα»

Από τους κ.κ. Αρ. Μωυσιάδη και Αθ. Κάππα

 

Στην επίσημη ανακοίνωση της νέας πρότασης δημοτικής παράταξης για το Δήμο Δράμας, «Αγαπάμε Δράμα», προχώρησαν οι συμπολίτες μας, Αριστείδης Μωυσιάδης και Αθανάσιος Κάππας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης μας.

Το λόγο αρχικά έλαβε ο κ. Μωυσιάδης, ο οποίος εξήγησε πως τους ώθησε στην κίνηση αυτή η διαπίστωση στασιμότητας στο Δήμο Δράμας, έλλειψης έργων και προοπτικής. «Δύο χρόνια πριν τις εκλογές θεωρούμε ότι πλέον είμαστε έτοιμοι. Ανακοινώνουμε με τον πλέον επίσημο και ξεκάθαρο τρόπο ότι η πρωτοβουλία μας είναι μια πρωτοβουλία που ξεκινάει από καρδιάς, γι’ αυτό και της δώσαμε το όνομα «Αγαπάμε Δράμα». Είναι η νέα πρόταση που αθροίζει τις υγιείς δυνάμεις της Δράμας, τη στιγμή ακριβώς που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και η κοινωνία είναι έτοιμη να αποτινάξει όλα όσα μας έχουν καθηλώσει σε μία κατάσταση που έπαψε να κάνει τους Δραμινούς υπερήφανους για τον τόπο που ζούνε».

Από την πλευρά του ο κ. Κάππας αναφέρθηκε στην ενεργό συμμετοχή του σε φορείς και συλλόγους της περιοχής μας, όμως  – όπως επεσήμανε – δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική. Ο κ. Κάππας εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ώθησε να λάβει την απόφαση ώστε να συμμετάσχει στη νέα δημοτική παράταξη «Αγαπάμε Δράμα». Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μεταξύ άλλων «Τα τελευταία χρόνια έχω διαπιστώσει μία στασιμότητα που βιώνει η Δράμα… Ο φίλος μου και συμμαθητής μου, Αριστείδης Μωυσιάδης με ενέπνευσε να συνταχθώ μαζί του στη νέα δημοτική παράταξη, όπου συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι συμπολίτες μας, με πίστη στο όραμα που έχουμε για τη Δράμα που αγαπάμε…».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα μας.