Home > Νέα >  Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής ξεχώρισε με την συμμετοχή του στη φετινή ΔραμΟινογνωσία

 Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής ξεχώρισε με την συμμετοχή του στη φετινή ΔραμΟινογνωσία

 Το Φιλανθρωπικό Σωματείο

Χωριστής ξεχώρισε με την συμμετοχή

του στη φετινή ΔραμΟινογνωσία

 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», φιλοξενήθηκε στο Οινοποιείο του Νίκου Λαζαρίδη στην Αγορά Δράμας, με το τμήμα ρομποτικής του «Social – School Kοινωνικό Σχολείο», στο πλαίσιο της λήξης της ΔραμΟινογνωσίας, την Κυριακή 29 Μαΐου.

Το τμήμα της ρομποτικής, παρουσίασε την ρομποτική τους μακέτα με θέμα «Οινοποιείο» στους επισκέπτες του οινοποιείου Νίκου Λαζαρίδη, η οποία πήρε μέρος και στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής και μετά τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς ξεναγήθηκαν στον χώρο του οινοποιείου όπου είδαν από κοντά τα αμπέλια, τον χώρο ωρίμανσης, απόσταξης και εμφιάλωσης του κρασιού, καθώς και στη περίφημη πινακοθήκη Γκαλερί «Μαγικό Βουνό», η οποία φιλοξενεί τα έργα όλων των σημαντικών καλλιτεχνών, που φιλοτέχνησαν τις ετικέτες των κρασιών του Κτήματος.

Η πρόεδρος του Σωματείου κα. Τσάνα Μαρία, από την πλευρά της ευχαριστεί θερμά τον κ. Νίκο Λαζαρίδη για την όμορφη φιλοξενία στο Οινοποιείο του, όπου παιδιά και συνοδοί αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η σειρά μαθημάτων, είναι αποτέλεσμα του έργου «Κοινωνικό Σχολείο Social School» το οποίο υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» με αποκλειστική δωρεά. Δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).