Home > Νέα > Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο ομαδικό η αποστολή της Δράμας-5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αστυνομικών

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο ομαδικό η αποστολή της Δράμας-5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αστυνομικών

5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής Αστυνομικών

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε

στο ομαδικό

η αποστολή της Δράμας

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Εβδομήντα αθλητές Αστυνομικοί έλαβαν μέρος στο Αγώνα που συνδιοργανώθηκε με τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας & της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που φιλοξενήθηκε στο διεθνών προδιαγραφών σκοπευτήριο Κορίνθου.

Εκτός των ατομικών κατηγοριών οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και στις ομαδικές κατηγορίες εκπροσωπώντας τις υπηρεσίες τους.

Στην διοργάνωση, πήραν μέρος και πέντε αθλητές – μέλη αστυνομικοί του Σκοπευτικού Συλλόγου Δράμας, και συγκεκριμένα οι: Στρατήρος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Σακαλίδης Παναγιώτης και Ρέλος Αθανάσιος, κατακτώντας  σε ομαδικό επίπεδο το κύπελλο και τα χρυσά μετάλλια της 1ης θέσης της κατηγορίας open.

Στο ατομικό ο Στρατήρος Ιωάννης κατέκτησε την 2η θέση με 488,5759 βαθμούς ποσοστό 91,76%. Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης με 416,1466 βαθμούς ποσοστό 78,15%, κατέλαβε την 6η θέση, ενώ ο Σακαλίδης Παναγιώτης με 415,7319 βαθμούς ποσοστό 78,08% την 7η.

Ο Ρέλος Αθανάσιος με 323,2157 βαθμούς ποσοστό 60,70%, κατέλαβε την 12η θέση.