Home > νέα > Το φράγμα των 3 εκατομμυρίων ευρώ έσπασε η Αναπτυξιακή Δράμας ΑΕ

Το φράγμα των 3 εκατομμυρίων ευρώ έσπασε η Αναπτυξιακή Δράμας ΑΕ

Το φράγμα των 3 εκατομμυρίων

ευρώ έσπασε

η Αναπτυξιακή Δράμας ΑΕ

 

 

ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ των 3 εκατομμυρίων ευρώ έσπασε πλέον η Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε., όσον αφορά τις πληρωμές που έχει κάνει σε διάφορα έργα, τόσο ιδιωτικά, όσο και δημόσιου χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε, έχει ήδη πληρώσει 3.,005.503,95 ευρώ. Αναλυτικά, έχει κάνει 81 πληρωμές σε 47 ιδιωτικά, καθώς και 34 πληρωμές σε έργα δημόσιου χαρακτήρα.

Από αυτές, τα ιδιωτικά έργα ανέρχονται σε 2.352.181,75 ευρώ, ενώ για τα δημόσια έργα, το ποσό ανέρχεται στις 653.322 ευρώ.

Όπως μάλιστα αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε., «αυτό  αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της διοίκησης / εργαζομένων και της εμπιστοσύνης που μας έχουν δείξει οι δικαιούχοι-επενδυτές μας.

Αυτό το επίτευγμα είναι μόνο η αρχή για εμάς. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη διαδικασία πληρωμών για τους δικαιούχους-επενδυτές μας στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχουμε ως ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της κρίσιμης και διαρκούς προσπάθειας που οδηγεί σε σημαντική ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον!»