Home > Πρώτο Θέμα > Χριστουγεννιάτικες ευχές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Δράμας

Χριστουγεννιάτικες ευχές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Δράμας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εγώ κι Εσύ Μαζί» της Διεθνούς Αμνηστίας

Χριστουγεννιάτικες ευχές του 1ου

ΕΠΑΛ Δράμας στους εργαζόμενους

του Νοσοκομείου Δράμας

► Δηλώσεις του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ  στον «Π.Τ.»

 

 

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον πρόγραμμα με ευχές προς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Δράμας, αλλά και όλους τους υγειονομικούς που αυτό το διάστημα της πανδημίας μοχθούν ιδιαίτερα για όλους μας, υλοποίησε το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας.

Μιλώντας στον «Πρωινό Τύπο», για το πρόγραμμα και τη δημιουργία του βίντεο με τις ευχές, ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ κ. Σαλής, εξηγεί ότι «το σχολείο, αν και βρίσκεται σε περίοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, συνεχίζει τη λειτουργία του σε ευρωπαϊκά προγράμματα και φέτος αποφάσισε να συνεργαστεί με το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Εγώ κι Εσύ Μαζί».

Όπως λέει ο ίδιος, «μια ομάδα μαθητών, κυρίως της Α΄ τάξης αλλά και παιδιών από άλλα τμήματα, λειτουργούν στο πρόγραμμα «Εγώ κι Εσύ Μαζί» και συζητούν για τη διαφορετικότητα, τα στερεότυπα και οτιδήποτε. Μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, σε μια τηλεδιάσκεψη που κάναμε με τους υπεύθυνους του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, μπήκε σαν πρόταση ότι, αυτές τις μέρες, θα ήταν καλό από την πλευρά μας να ενισχύσουμε τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που μάχονται τόσο σκληρά με την πανδημία για όλους μας. Και είπαμε ότι θα ήταν καλό να μπορέσουμε να στείλουμε κάρτες. Παρ’ όλα αυτά ήταν αρκετά δύσκολο να γίνει αυτό με τις καταστάσεις που επικρατούν».

Η βοήθεια της Διεθνούς Αμνηστίας, ήταν να στείλει μια κάρτα, «ένα πρότυπο με το λογότυπο του προγράμματος και της Διεθνούς Αμνηστίας, και το κάθε σχολείο που συμμετείχε απ’ όλη την Ελλάδα, με την ομάδα των μαθητών του, συμπλήρωσε και έγραψε κάποιες κάρτες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και αυτές τις στείλαμε στο Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, και μέσω του βίντεο, κοινοποιήθηκε τελικά στο Νοσοκομείο Δράμας, για να μπορέσουν με κάποιο τρόπο να το δουν».

Οι ευχές των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εγώ κι Εσύ μαζί» του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, δημιουργήσαμε Χριστουγεννιάτικες κάρτες για το προσωπικό των νοσοκομείων που εργάζονται σκληρά αυτό το διάστημα για εμάς.

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σας ευχόμαστε όλους κουράγιο και υπομονή αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και φυσικά πάνω από όλα υγεία και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Με αγάπη,

οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σας ευχόμαστε όλους καλό κουράγιο και υπομονή. Καλή υπομονή και αναμονή σε όλα τα μέλη του νοσοκομείου κυρίως τους ανθρώπους που δουλεύουν στο ΕΚΑΒ και έρχονται σπίτι σου όποτε τους χρειάζεσαι με τα κατάλληλα μέτρα.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα αυτό το μαρτύριο και για εσάς και για εμάς. Μακάρι να μπορέσετε να περάσετε τις γιορτές με υγεία και με την οικογένεια σας.

Με εκτίμηση, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, σας ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή χρονιά, καλή ξεκούραση και γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Με εκτίμηση, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, καλή χρονιά με υγεία και καλή ανάρρωση σε όσους δεν είναι σε καλή κατάσταση.

1o EPAL EYXES

Με εκτίμηση, Γιώργος

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, τα φετινά Χριστούγεννα σας ευχόμαστε η γέννηση του Χριστού να σας γεμίσει με ελπίδα και κουράγιο για να μπορείτε να συνεχίσετε το δύσκολο έργο που κάνατε.

Καλές γιορτές με υγεία.

Με εκτίμηση, Σταύρος

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και καλή ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Με εκτίμηση, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, καλές γιορτές!

Σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στο έργο σας!

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και καλή ανάρρωση σε όλους τους νοσηλευόμενους.

Με εκτίμηση, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές, η κατάσταση στην Δράμα είναι τραγική! Έοχυμε καθημερινά πολλά κρούσματα και θανάτους… Συγχαρητήρια σε όλους εσάς στην πρώτη γραμμή που σώζετε τους ανθρώπους από αυτό τον ιό που είναι πολύ επικίνδυνος για τις ευπαθείς ομάδες! Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στους γιατρούς της πόλης μας.

Καλές γιορτές με υγεία!

Στασινός Κ.

Αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Δράμας. Σας γράφω για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια και τον αγώνα που δίνετε κατά του Κορωνοϊού. Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Προσπαθούμε και εμείς όσο μπορούμε μένοντας σπίτι και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Το ξέρω ότι το 2020 ήταν και είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή!

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Και πάνω απ’ όλα κουράγιο!

Σταύρος Μ.

Αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές θέλω να σας πω ευχαριστώ για αυτό το δύσκολο έργο που προσπαθείτε να κάνετε  σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η πόλη μας.

Μερικοί διακινδυνεύετε την σωματική σας ακεραιότητα και την υγεία σας, πραγματικά μπράβο σας και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία!

Ιωάννης Σ.

Καλές γιορτές σε όλους εσάς που καθημερινά προστατεύετε την υγεία μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλές γιορτές! Σας ευχόμαστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαρείτε τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σας.

Παναγιώτης

Καλά Χριστούγεννα! Συγχαρητήρια για την εργατικότητά και την προσφορά σας στην υγεία.

Χρήστος

Χρόνια Πολλά! Σας αγαπάμε και σας στέλνουμε τις ευχές μας μέσα από την καρδιά μας.

Γιώργος

Χρόνια πολλά από το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος χωρίς covid και άλλες ασθένειες.

Από το 1ο ΕΠΑΛ Δράμας σας στέλνουμε θερμές ευχές για καλές γιορτές με τις οικογένειές σας.

Καλές γιορτές από τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας. Όχι άλλο covid, μόνο χαμόγελα!

Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές! Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Γιάννης

Καλά Χριστούγεννα! Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία για όλους μας.

Κωνσταντίνος

Καλά Χριστούγεννα αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές. Καλά να περάσετε!

Καλά Χριστούγεννα! Ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Παναγιώτης

Χρόνια Πολλά με αγάπη και χαμόγελα! Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας στην κοινωνία.

Έφη

Καλές γιορτές και χαρούμενο το νέος έτος! Να είστε καλά και να βοηθάτε τους αρρώστους.

Δημήτρης

Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, υγεία και χαρές!

Γιώργος

Χρόνια Πολλά! Υγεία και χαρά!

Μίλτος – Παύλος

Είμαι ο Ρωμαίος από τη Δράμα. Η κατάσταση στη Δράμα είναι κάπως δύσκολη αλλά επικρατεί ηρεμία. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές διότι δουλεύουν πολύ σκληρά. Προς το παρόν στην Ελλάδα είναι αρκετά δύσκολα, ειδικά στην πρωτεύουσα και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Εύχομαι να τελειώσουν όλα πάρα πολύ σύντομα και να είναι όλοι χαρούμενοι και υγιείς.
Καλές γιορτές και να είστε όλοι καλά!

Αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές στη Δράμα και σε όλη την Ελλάδα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την προσπάθεια που κάνετε και να σας ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!

Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές!

Γιώργος Κ.

Αγαπητοί γιατροί και νοσηλευτές, η κατάσταση είναι ζόρικη και χρειαζόμαστε τη βοήθεια που όλοι εσείς αυτήν την στιγμή μας παρέχετε. Εδώ στη Δράμα, παρ’ όλες τις δυσκολίες, εσείς είστε εδώ, εσείς συνεχίζετε να αγωνίζεστε για εμάς! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλές γιορτές και δύναμη σε όλους εσάς τους μαχητές!

Νίκος Μ.

Καλές γιορτές! Να είστε όλοι καλά αι να περάσετε όμορφα.

Κώστας

Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η υγεία, η αγάπη και η ειρήνη!

Κική

Αγαπητοί γιατροί όλης της χώρας, αυτήν τη στιγμή όλη η χώρα στηρίζεται στα χέρια σας, γι’ αυτό κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να περάσουμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Καλές Γιορτές με υγεία!

Γιώργος Κ.

Οι γιατροί τον τελευταίο καιρό περνούν δύσκολα λόγω covid. Για να τους βοηθήσουμε πρέπει να μειώσουμε τα κρούσματα μένοντας σπίτι και κρατώντας αποστάσεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλον και να τηρούμε τα μέτρα. Εύχομαι το καλύτερο για τους γιατρούς! Καλά Χριστούγεννα και να είναι υγιείς!

Παντελής Κ.

Αγαπητοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και καλή ανάρρωση σε όσους είναι άρρωστοι.

Με εκτίμηση, Μιχάλης

Αγαπητοί εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μας…Οι γιορτές φέτος θα είναι πολύ διαφορετικές από άλλες χρονιές! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε υγιείς και να στέκεστε δίπλα στους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη!

Γιώργος

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους, υγεία πάνω απ’ όλα και αγάπη.

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες…είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά που πλησιάζει. Καλές γιορτές!

Σας ευχαριστούμε

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά

Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η υγεία, η αγάπη και η ειρήνη.

 

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1CVpiM6VWlny5idMAjzh4b4beb8BR5xczuytcM6fdg7YoTyjA1_DRPwDk&v=UxsyNT1H3iM&feature=youtu.be