Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ –

ΔΡΑΜΑ –

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός ο καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Καλός με ηλιοφάνεια αναμένεται αύριο Πέμπτη, με λίγες αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια αναμένεται την Παρασκευή στην περιοχή, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και αρκετές νεφώσεις το βράδυ. Μερική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις το πρωί του Σαββάτου, ενώ προς το απόγευμα αναμένονται βροχόπτωση και πιθανή καταιγίδα. Καθαρός καιρός το βράδυ. Άνοδος της  θερμοκρασίας. Αρκετές νεφώσεις το πρωί της Κυριακής στην περιοχή με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και  βροχές από τα μεσάνυχτα που θα επικρατήσουν και τη Δευτέρα, αλλά και μέχρι την Τετάρτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 1ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 5ο  C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 0ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 31% – 12% – 34%. Άνεμοι Δ το πρωί 3 μπφ., ΒΔ το  μεσημέρι 4 μπφ, και Δ αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός καιρός σήμερα με ηλιοφάνεια στο Νευροκόπι. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Μερική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις αναμένονται αύριο Πέμπτη, ενώ συννεφιά θα έχουμε και το  βράδυ στην περιοχή.  Καλύτερος ο καιρός την Παρασκευή με ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ αρκετές νεφώσεις θα έχουμε το Σάββατο. Νεφώσεις και βροχές κατά περιόδους την Κυριακή, ενώ βροχές θα έχουμε τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 9ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 2ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 0ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 35% – 16% – 32%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 4 μπφ., ΒΔ το  μεσημέρι 5 μπφ, και ΒΔ αργότερα 3 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Γενικά καλός καιρός στο Παρανέστι σήμερα με λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι.  Συννεφιά πριν από το ξημέρωμα της Πέμπτης αύριο, η οποία θα επικρατήσει και καθ’ όλο το διάστημα της ημέρας. Ηλιοφάνεια το πρωί της Παρασκευής με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Συννεφιά από το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή και λίγες βροχές τις βραδινές ώρες. Γενικά συννεφιασμένος ο καιρός την Κυριακή, ενώ βροχές αναμένονται για τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 2ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 11ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 4ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 0ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 33% – 17% – 49%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., ΒΔ το  μεσημέρι 4 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.