Home > Αθλητικά > Ο Πανδραμαϊκός δικαιώθηκε και πάει Super League 2 ( ; ) -Ο κ. Καϊρης μιλάει στον «Π.Τ.»

Ο Πανδραμαϊκός δικαιώθηκε και πάει Super League 2 ( ; ) -Ο κ. Καϊρης μιλάει στον «Π.Τ.»

Ο Πανδραμαϊκός δικαιώθηκε

και πάει Super League 2 (;)

Ο κ. Καϊρης μιλάει στον «Π.Τ.» – «Είναι μια δικαίωση για εμάς, γιατί θα εκπροσωπήσουμε το ποδόσφαιρο της Δράμας, αλλά και όλης της ΠΑΜΘ στη Super League 2…»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Ο Πανδραμαϊκός δικαιώθηκε από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στη Super League 2, καθώς η ΓΣ της ΕΠΟ έδωσε την εξουσιοδότηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, να αποφασίσει για την υπόθεση. Τη Δευτέρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί το επίσημο διαδικαστικό κομμάτι ένταξης του Πανδραμαϊκού στη Super League 2 από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, ενώ ο Πρόεδρος κ. Μπαλτάκος στη Γ.Σ. της ΕΠΟ τόνισε πως «Όσοι κέρδισαν στο γρασίδι θα πάρουν αυτό που αξίζουν, όσοι κέρδισαν δικαστικές αποφάσεις θα έχουν θετική αντιμετώπιση».

Σίγουρα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Καϊρης, ο οποίος όταν ανέλαβε τον Πανδραμαϊκό, η ομάδα αγωνιζόταν στην Α’ Ερασιτεχνική και μάλιστα δεν πήγαινε καλά βαθμολογικά. Ο κ. Καϊρης κατάφερε τα τελευταία χρόνια να φτιάξει μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστούσε στη Γ’ Εθνική και πλέον από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα εκπροσωπεί το δραμινό ποδόσφαιρο στη Super League 2. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως ο Πανδραμαϊκός είναι η μόνη ομάδα στην ΠΑΜΘ που θα συμμετάσχει στη Super League 2.

Μαζί με τον Πανδραμαϊκό θα αγωνίζεται στη Super League 2 και ο Αγροτικός Αστέρας και πλέον θα γίνει νέα κλήρωση για το πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι του Πανδραμαϊκού, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο της Δόξας στο πρωτάθλημα, όμως αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα αγωνίζονται στο γήπεδο του Εθνικού, όπως μας εξήγησε ο κ. Καϊρης.

Να θυμίσουμε πως ο Πανδραμαϊκός, μεταξύ άλλων, θα αντιμετωπίσει τις ομάδες: Απόλλων Πόντου, Λάρισα , Βέροια, ΠΑΟΚ Β’, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Παναθηναϊκός Β’, Απόλλων Λάρισας, Πανσερραϊκός, Θεσπρωτός, Ηρακλής και Αλμωπός Αριδαίας.

Ο κ. Καϊρης μίλησε στον «Π.Τ.» και αναφέρθηκε στη δικαίωση του Πανδραμαϊκού, αλλά και για την επόμενη ημέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, κ. Χατζησαρόγλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καϊρης τόνισε στον «Π.Τ.»: «Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση ο προβιβασμός του Πανδραμαϊκού σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου και του άρθρου79 και πλέον η ομάδα της Δράμας είναι 31η ομάδα της Super League 2. Ενεκρίθη λοιπόν η ένταξή μας στην 31η ομάδα της Super League 2 και παραπεμπόμαστε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για λήψη πρόσκλησης και τοποθέτησης. Η προσπάθειά μας δικαιώθηκε και πλέον νιώθουμε ικανοποιημένοι με την απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως. Πρυτάνευσε η παραδοχή των δικαίων του Συλλόγου. Η ΕΠΟ συσκέφτηκε με σύνεση και λογική και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο στόχος μας είναι να μην κάνουμε τρελούς πανηγυρισμούς. Κρατάμε χαμηλούς τόνους με στόχο να φτιάξουμε μια αξιόπιστη ομάδα. Πρέπει να γίνει ΠΑΕ, πρέπει να μαζευτούν μετοχικά κεφάλαια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμη και στο κομμάτι των μεταγραφών γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το γνωρίζουμε όλοι.

Ήδη, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και έχουμε προγραμματίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο να οριστικοποιήσουμε τις διαδικασίες».

Σε ερώτηση του «Π.Τ.» για το αν νιώθει δικαιωμένος, ο κ. Καϊρης απάντησε: «Είναι μια δικαίωση και για εμάς, γιατί θα εκπροσωπήσουμε το δραμινό ποδόσφαιρο στη Super League 2 και μάλιστα όχι μόνο το δραμινό ποδόσφαιρο αλλά και όλης της περιφέρειάς μας.  Είναι μια δικαίωση, νιώθω μια ικανοποίηση. Ο Πανδραμαϊκός είναι 100 χρόνια ιστορία. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια για τον Πανδραμαϊκό, από την ίδρυση της Ελπίδας. Είμαστε η 81η ομάδα στο Μητρώο της ΕΠΟ και αυτό λέει πολλά. Ο αγώνας μας ήταν και δύσκολος και με πολλούς αντιπάλους».

Κλείνοντας ο κ. Καϊρης, θέλησε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας, κ. Χατζησαρόγλου τονίζοντας πως: «Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Ένωσης και του προέδρου κ. Χατζησαρόγλου. Προσωπικά τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και νιώθω μεγάλη υποχρέωση για την αυταπάρνηση που έδειξε ο πρόεδρος της Ενώσεως. Ιδιαίτερα υποχρεωμένος ο Σύλλογος του Πανδραμαϊκού και εγώ προσωπικά για την αυταπάρνηση και την επιμονή που έδειξε ο πρόεδρος και η διοίκηση της Ενώσεως».