Home > Αρθρα > Σλαβο-σκοπιανές απάτες και ελληνο-αθηναϊκές αυταπάτες Γράφει ο Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

Σλαβο-σκοπιανές απάτες και ελληνο-αθηναϊκές αυταπάτες Γράφει ο Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

  Σλαβο-σκοπιανές απάτες και ελληνο-αθηναϊκές αυταπάτες

 Γράφει ο  Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

Θαυμάζω την πολιτική ικανότητα των Σλάβων τού σκοπιανού κρατιδίου και είμαι πλήρως απογοητευμένος από την διπλωματική ανικανότητα των Ελλήνων πολιτικών. Οι Νοτιοσλάβοι των Σκοπίων (κατά βάσιν Βούλγαροι εκσλαβισθέντες και  Σέρβοι), μαζί με Αλβανούς, Βλάχους με ελληνική συνείδηση και Γύφτους, αποτέλεσαν κράτος πολυσαλάτα, που το ονόμασαν αυθαιρέτως και σκοπίμως Μακεδονία, αποβλέποντας στην προσάρτηση του εδάφους τής Ελληνικής Μακεδονίας και στην κάθοδό τους στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η Τουρκοκρατούμενη Μακεδονία κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους κατελήφθη από τους Έλληνες σε ποσοστό 51%, από τους Σέρβους 39% και από τους Βουλγάρους 10%. Έκτοτε γίνονται πολεμικές και πολιτικές προσπάθειες από τους βόρειους γείτονές μας για εκσλαβισμό τής Ελληνικής Μακεδονίας, για αυτονόμηση ή για προσάρτησή της σε σλαβικό κράτος. Κατά τα τελευταία εβδομήντα χρόνια δημιουργήθηκε και το «όχημα» τής μεταφοράς τής Ελληνικής Μακεδονίας στο κρατίδιο που άλλαξε το όνομά του από Βαρντάρσκα σε Μακεδονία. Νουνός ο παμπόνηρος Κροάτης Τίτο.

Το 1989 διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση, το Σύμφωνο της Βαρσοβίας και το 1991 η Γιουγκοσλαβία. Επανιδρύθηκαν όλα τα παλιά κράτη  τής πρώην ΕΣΣΔ, της Ανατολικής Ευρώπης και της Γιουγκοσλαβίας. Μαζί με όλα αυτά προέκυψε και το κρατίδιο των Σκοπίων με το ψευδώνυμο «Δημοκρατία τής Μακεδονίας». Η Ελλάδα, που κοιμόταν επί 70 χρόνια, ξύπνησε τρίβοντας τα μάτια της. Οι Έλληνες πολιτικοί μη μπορώντας να ανατρέψουν τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας προπαγάνδας των Σκοπιανών δέχθηκαν να δώσουν το όνομα Μακεδονία – ελληνικό όνομα 3000 ετών – με τοπικό ή χρονικό προσδιορισμό (άνω, κάτω, βόρεια, νέα κλπ.). Για να είμαστε δίκαιοι, η υποχώρηση των Ελλήνων και η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας έγινε από όλα τα μεγάλα κόμματα (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ), δεξιούς και  αριστερούς.

Ο πατριωτισμός λοιπόν δεν είναι ζήτημα πολιτικής ιδεολογίας, αλλά αγάπης προς την πατρίδα. Ο ισχυρισμός των διεθνιστών ότι ο πατριωτισμός συμπίπτει εννοιολογικά με τον εθνικισμό και τον φασισμό είναι σκόπιμο ψέμα και αισχρή προπαγάνδα. Πατριώτες υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, όπως επίσης προδότες υπάρχουν και στις δύο πλευρές. Παραδείγματα υπάρχουν και είναι γνωστά στο Πανελλήνιο.

Και ερχόμαστε στα σημερινά. Υπογράφηκε νέα συμφωνία στις Πρέσπες από τους υπουργούς εξωτερικών Ελλάδας και ΠΓΔΜ, με την οποίαν καταργείται η λεγόμενη Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995  και η Νέα Συμφωνία προβλέπει τα εξής: 1) Το πολυεθνικό κρατίδιο των Σκοπίων στο εξής θα λέγεται Δημοκρατία τής Βόρειας Μακεδονίας ή απλώς Βόρεια Μακεδονία. 2) Η ιθαγένεια θα είναι Μακεδονική. 3) Η γλώσσα θα είναι Μακεδονική !!!

Όλα αυτά σημαίνουν δημιουργία κράτους και έθνους εκ του μηδενός. Με ελληνικό όνομα, με κυριλλικό αλφάβητο και ένα λατινικό γράμμα, με βουλγαρική γλώσσα, με μείγμα διάφορων λαών (Βουλγάρων, Σέρβων, Αλβανών, Ελλήνων και γύφτων) και με το έδαφος της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας, οι Σκοπιανοί δημιούργησαν κράτος και τώρα θέλουν να δημιουργήσουν και έθνος. Γι’ αυτό έκλεψαν την Ιστορία τής Μακεδονίας, για να εμφανίζονται στα μάτια όλου τού κόσμου ως έθνος και μάλιστα ένδοξο έθνος! Η απορία μου: Δεν ντρέπονται καθόλου; Και πώς το δέχονται οι δικοί μας ανάξιοι πολιτικοί;

Θαυμάζω τους Σκοπιανούς για την απάτη τους. Ξεγέλασαν 140 κράτη, τον ΟΗΕ και τους Έλληνες πολιτικούς. Μπράβο τους! Λυπούμαι όμως και οικτίρω τους Έλληνες διεθνιστές και τους «προοδευτικούς» πολιτικούς μας για την αυταπάτη τους και την αφιλοπατρία τους.

Πού είστε Μεγάλοι Έλληνες, Φίλιππε, Μεγαλέξανδρε και Ελευθέριε Βενιζέλε, να ιδείτε το κατάντημά μας, στο οποίο μας οδήγησαν οι σημερινοί ανίκανοι ηγέτες μας! Ελπίζω όμως σύντομα μετά το έγκλημα να έρθει η Νέμεσις και η Κάθαρσις.