Home > Πρώτο Θέμα > «Στήριξη στην “Επανεκκίνηση” σημαίνει ισχυρή εντολή να τα αλλάξουμε όλα με βάση το ρεαλιστικό μας σχέδιο για το αύριο»-Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου στον «Π.Τ.»

«Στήριξη στην “Επανεκκίνηση” σημαίνει ισχυρή εντολή να τα αλλάξουμε όλα με βάση το ρεαλιστικό μας σχέδιο για το αύριο»-Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου στον «Π.Τ.»

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου στον «Π.Τ.»

«Στήριξη στην “Επανεκκίνηση” σημαίνει

ισχυρή εντολή να τα αλλάξουμε όλα με βάση

το ρεαλιστικό μας σχέδιο για το αύριο»

 

«Ζητώ για πρώτη φορά από τους συνδημότες μου να μου δώσουν τη δύναμη να εφαρμόσω, μαζί με τους συνεργάτες μου, το δικό μου σχέδιο για τον Δήμο της Δράμας»

Οδεύοντας προς τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, ο υπ. Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» κ. Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον «Πρωινό Τύπο». Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο κλίμα που εισπράττει στις καθημερινές επαφές με τους συμπολίτες του, καθώς και στα κριτήρια τα οποία θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι Δραμινές και οι Δραμινοί προσερχόμενοι στην κάλπη. Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον «Πρωινό Τύπο» για όσα προτίθεται να αλλάξει άμεσα, εφόσον οι πολίτες τον επιλέξουν για Δήμαρχο Δράμας, ενώ ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους συνδημότες του, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας σε λίγες ημέρες.

Κύριε Παπαδόπουλε, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές. Ποιο είναι το κλίμα που εισπράττετε στις καθημερινές επαφές σας με τους πολίτες;

Αρχικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε για να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μας μέσω της εφημερίδας σας. Σε καθημερινό επίπεδο, μαζί με στελέχη της «Επανεκκίνησης», υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, συναντάμε συμπολίτες μας τόσο στο κέντρο της πόλης και τις γειτονιές της Δράμας, όσο και στις κοινότητες του Δήμου μας. Στις συζητήσεις με τις Δραμινές και τους Δραμινούς, διαπιστώνουμε όλοι μας την τεράστια αποδοχή που έχει η πρόταση της παράταξής μας για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Δράμας. Πρόκειται για γεγονός που αποδεικνύει ξεκάθαρα πως οι δημότες αναγνωρίζουν ότι η Δράμα χρειάζεται επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς. Η τεράστια εμπιστοσύνη που εισπράττουμε μας γεμίζει με δύναμη και εντείνουμε την προσπάθειά μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στην παράταξή μας.

Προγράμματα και υποψήφιοι έχουν γίνει γνωστά στους πολίτες, παράλληλα φυλλάδια, κάρτες και ψηφοδέλτια συνεχίζουν να μοιράζονται. Με ποια κριτήρια θεωρείτε πώς πρέπει να ψηφίσουν οι Δραμινές και οι Δραμινοί;

Απομένουν λίγες ημέρες για τη διεξαγωγή των εκλογών. Σε αυτή τη διαδικασία, η «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» συμμετέχει έχοντας καθοριστικά πλεονεκτήματα, αναγνωρίσιμα από τους συμπολίτες μας. Πρώτα από όλα, παρουσιάζουμε στους συνδημότες μας ένα πολυσυλλεκτικό και πάνω από όλα άκρως ποιοτικό ψηφοδέλτιο, με τον μεγαλύτερο μάλιστα αριθμό υποψηφίων από όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές. Όλοι οι συνεργάτες μου συμμετέχουν δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα με όρεξη και διάθεση για προσφορά και ολόψυχα τους ευχαριστώ για τη συγκλονιστική τους παρουσία. Παράλληλα, η παράταξή μας παρουσιάζει στους συνδημότες μας ένα πρωτοποριακό και ρεαλιστικό πρόγραμμα, με συγκεκριμένες και άμεσες παρεμβάσεις για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη Δράμα και τους δημότες της. Περπατήσαμε κάθε γωνιά του Δήμου, ακούσαμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας και καταλήξαμε στη συνέχεια στη σύνταξη του προγράμματός μας. Είναι πλήρως επεξεργασμένο και εξειδικευμένο για να καλύψει τις τοπικές ανάγκες, τόσο στον αστικό ιστό όσο και στα χωριά του Δήμου μας. Δεν αντιγράψαμε, δεν καταφύγαμε σε εύκολες λύσεις. Για αυτό και δεν είναι ένα άψυχο πρόγραμμα τυπωμένο σε χαρτί, αλλά ένα ρεαλιστικό σχέδιο για το αύριο της Δράμας.

  • «Η τεράστια εμπιστοσύνη που εισπράττουμε μας γεμίζει με δύναμη και εντείνουμε την προσπάθειά μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στην παράταξή μας»

Με βάση τα παραπάνω, καλώ όλες τις Δραμινές και όλους τους Δραμινούς να κρίνουν πολύ αυστηρά και τα προγράμματα και τους υποψηφίους κάθε παράταξης και κυρίως να αξιολογήσουν ποιος επικεφαλής μπορεί, έχει τη γνώση και κυρίως το μεράκι για να υλοποιήσει όσα λέει. Γνωριζόμαστε πολύ καλά σε αυτόν τον τόπο. Στα χρόνια παρουσίας μου στα κοινά πορεύομαι με συγκεκριμένες αξίες και αρχές. Έχοντας πλέον ξεκάθαρη γνώση και πολύτιμη εμπειρία και από τους δύο βαθμούς της αυτοδιοίκησης, ζητώ για πρώτη φορά από τους συνδημότες μου να μου δώσουν τη δύναμη να εφαρμόσω, μαζί με τους συνεργάτες μου, το δικό μου σχέδιο για τον Δήμο της Δράμας.

  • «Η τεράστια εμπιστοσύνη που εισπράττουμε μας γεμίζει με δύναμη και εντείνουμε την προσπάθειά μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον στην παράταξή μας»

 

Εφόσον, οι συμπολίτες μας επιλέξουν εσάς ως Δήμαρχο και την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» ως Δημοτική Αρχή, τι άμεσες αλλαγές πρέπει να περιμένουν;

Στήριξη στην «Επανεκκίνηση» σημαίνει ισχυρή εντολή να τα αλλάξουμε όλα με βάση το ρεαλιστικό μας σχέδιο για το αύριο. Να αφήσουμε πίσω όσα μας πληγώνουν και να πορευτούμε όλοι μαζί με αισιοδοξία προς ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Εμείς είμαστε έτοιμοι από την πρώτη ημέρα διοίκησής μας να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις μας και ειδικά αυτές που αφορούν την καθημερινότητα. Άμεσα, λοιπόν, οι Δραμινές και οι Δραμινοί θα δουν να μπαίνουν οι βάσεις για να ξεκινήσει να γίνεται πραγματικότητα το πρόγραμμά μας και κυρίως θα διαπιστώσουν να υλοποιούνται οι απαραίτητες αλλαγές για να επιλυθούν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη ζωή των συμπολιτών μας σε καθημερινό επίπεδο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλο χαμένο χρόνο. Η επανεκκίνηση για τη Δράμα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Για αυτό ακριβώς, όπως αναφέρω και στους συνεργάτες μου και σε όλους τους πολίτες, θα είμαστε η Δημοτική Αρχή και των μεγάλων έργων, αλλά και των άμεσων παρεμβάσεων στην καθημερινότητα. Έξω από τα γραφεία και το Δημαρχείο, μέσα στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας, πάνω από τα προβλήματα των πολιτών σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε σημείο όπου απαιτείται να δείξει μέριμνα ο Δήμος.

Τέλος, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στις Δραμινές και στους Δραμινούς;

Σε αυτή την εκλογική διαδικασία έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε την πορεία του τόπου μας, για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους, τα παιδιά μας, τους γονείς μας. Με την επιλογή μας μπορούμε να διαμορφώσουμε με δυναμικό τρόπο το παρόν και το μέλλον της Δράμας. Ας φροντίσουμε να στηρίξουμε τον υπ. Δήμαρχο και την παράταξη που μας εγγυώνται καλύτερες ημέρες. Η επανεκκίνηση για τη Δράμα δεν μπορεί να περιμένει! Όλοι μαζί για τη Δράμα που μας αξίζει! Σας ευχαριστώ.