Home > Αθλητικά > Superleague 2 “Επανεκκίνηση” στις 26 Οκτωβρίου ;

Superleague 2 “Επανεκκίνηση” στις 26 Οκτωβρίου ;

Superleague 2

“Επανεκκίνηση” στις 26 Οκτωβρίου;

 

Στη σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου προχωράει η Superleague 2 σήμερα προκειμένου να ενημερωθούν οι ομάδες για την πρόοδο που υπάρχει στο θέμα των τηλεοπτικών.

Σημειώνεται ότι η πλευρά της λί-γκας και των ομάδων βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ για να αναλάβει η δεύτερη την παραγωγή των αγώνων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ποδόσφαιρο θα έχουμε ξανά στο πρωτάθλημα της Superleague 2 το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου.

Κάλεσμα για μετοχές

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ Δόξα Δράμας με ανακοίνωσή της καλεί τα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη που επιθυμούν να αποκτήσουν δωρεάν μετοχές της ΠΑΕ, να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας σε ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 15.30) ως τις 15 Νοεμβρίου, για να συμπληρώσουν και να καταθέσουν φόρμα- αίτηση προεγγραφής.

Το ύψος των μετοχών ενός εκάστου των αιτούντων θα ανέρχεται σε ποσοστό έως 2% του μετοχικού κεφαλαίου προς έκαστο ενδιαφερόμενο.

Ως εκ τούτου ουδεμία ευθύνη σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ή συνέπεια πάσης φύσεως θα έχει ο νέος κάτοχος με την λήψη τους.

Το κάλεσμα αυτό γίνεται σε συνέχεια της απόφασης του Προέδρου και μεγαλομετόχου Γιάννη Μπυρου να διαθέσει δωρεάν και χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα το πακέτο των μετοχών του στα ενεργά μέλη του Ερασιτέχνη.

Φιλική πεντάρα με Ορφέα Ξάνθης

Στην Δόξα είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν στο έπακρον την διακοπή του πρωταθλήματος και να δουλέψουν σκληρά ώστε να βελτιώσουν τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ομάδα. Στόχος τους φυσικά, είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της Δόξας, δουλεύει τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και στο τακτικό. Το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο περιελάμβανε φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης.

Οι Μαυραετοί έχουν κάνει κακό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Με βάση αυτά που είδαμε την 1η αγωνιστική απέναντι στον Καραϊσκάκη θα πρέπει στην ομάδα της Δόξας να υπάρξει σοβαρή αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα – και ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι – για να μπορέσει να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και την νίκη αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα για όλους.

Λόγω της αγωνιστικής απραξίας η Δόξα σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Φωτολίβους επικράτησε με 5-0 επί του Ορφέα Ξάνθης ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες χαμηλότερα.

Κάποιοι προτίμησαν (;) χαμηλής δυναμικότητας φιλικό ώστε η ομάδα να κρατηθεί σε  αγωνιστικό ρυθμό και να παρουσιαστεί έτοιμη απέναντι στον Απόλλων Πόντου.

Η Δόξα με γκολ του Ιωαννίδη (35΄ πεν., 57΄) και από ένα οι Κόντος (4΄), Κρητικός (64΄ πεν.) και Σαμπανίδης (85΄) δεν βρήκε αντίσταση και είχε εύκολο απόγευμα. Από την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έλειψαν οι Ενγκόνγκα (υποχρεώσεις με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας), Παπαϊωάννου (ενοχλήσεις στον ώμο), ενώ δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Γουϊνεϊ, Τάσιος, Ρούτσης.

Ο τεχνικός της Δόξας, Κώστας Ανυφαντάκης, μετά το φιλικό ανέφερε: «Ήταν για εμάς μια καλή προπόνηση. Δείξαμε μεγάλη διάθεση, είχαμε καλή κυκλοφορία, ενέργεια. Πετύχαμε πέντε γκολ και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις ακόμα. Πορευόμαστε με πίστη ότι βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ήταν θετικό δείγμα και είναι ενθαρρυντικό ότι όλοι ανταποκρίθηκαν, δεν είδαμε το φιλικό σαν αγγαρεία. Περιμένουμε την επανέναρξη των επίσημων αγώνων».