Home > Νέα > Η Μελίνα Μποτελλη στη ‘’Ταράτσα στα Δυτικά’’ του θεάτρου ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου Θεατρικος μουσικός μονόλογος  ”Δυο γυμνά άσπρα χέρια”

Η Μελίνα Μποτελλη στη ‘’Ταράτσα στα Δυτικά’’ του θεάτρου ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’ στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου Θεατρικος μουσικός μονόλογος  ”Δυο γυμνά άσπρα χέρια”

Η Μελίνα Μποτελλη στη ‘’Ταράτσα στα Δυτικά’’

του θεάτρου ‘’Μίκης Θεοδωράκης’’

στο δήμο Κορδελιού Εύοσμου

Θεατρικος μουσικός μονόλογος  ”Δυο γυμνά άσπρα χέρια”

 

 

Η ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ. μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς, στο Δημο Κορδελιου Ευόσμου με τον εμβληματικό θεατρικό-μουσικό μονόλογο ‘’ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ’’, που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια, στην ‘’Ταράτσα στα Δυτικά’’ του πολυλειτουργικού κέντρου Μίκης Θεοδωράκης .

Μια παράσταση, που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Σεπτεμβριου 2023, στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Τον Ιούνιο 2018 ο Δήμος Δράμας βράβευσε την καλλιτέχνιδα για την προσφορά της στην Τέχνη. Ετσι η Μελίνα Μποτέλλη γιόρτασε 40 χρόνια στο Θέατρο, σήμερα 45 χρόνια, και έγραψε για τον εαυτό της ένα ΜΟΝΟΛΟΓΟ. Εδώ και εξι χρόνια κυριολεκτικά συγκλονίζει το σύνολο του κοινού, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, μορφωτικό επίπεδο και ενδιαφέροντα σε όλη την Ελλάδα, απ’ άκρη σ’άκρη.

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ της Μελίνας Μποτέλλη ”ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ” είναι ένας ύμνος στην Μητρότητα και την τέχνη της Μουσικής. Τέχνης χωρίς σύνορα.

Μας οδηγεί σε έναν άγνωστο κόσμο και την ανθρώπινη πλευρά των καλλιτεχνών της Μουσικής, σε συνδυασμό με το πανανθρώπινο θέμα Γυναίκα-Μητέρα.

Μονόλογος αφιερωμένος στους δασκάλους της όλων των Τεχνών. Κυρίως όμως στους Ηθοποιούς-Δασκάλους, θεμέλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ μας ΘΕΑΤΡΟΥ και του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ, που έφεραν με τις ξεχωριστές φωνές τους στα σπίτια των Ελλήνων το μεγάλο διεθνές θεατρικό ρεπερτόριο, μέσω του ραδιοφώνου του ΕΙΡ και Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πριν από την εισβολή της τηλεόρασης και της εικόνας. Του ραδιοφώνου, που έκανε τη φαντασία των ακροατών να ταξιδεύει και να δημιουργεί εικόνες και πρόσωπα.

Μονόλογος αφιερωμένος στα 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγαλης  Μαρίας Κάλλας. Μονόλογος αντίδοτο στη βία των ημερών και ιδιαίτερα κατά των γυναικών. Μονόλογος υπέρμαχος της οικογένειας και της συμβολής της στη διαμόρφωση κάθε ανθρώπου. Ο ΜΟΝΌΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Ένας ύμνος  στη ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ, την ΤΕΧΝΗ και τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ, που απο τον Ιούνιο του 2018 αγγίζει τις ψυχές των θεατών σε όλη την Ελλάδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 9μμ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ’’

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Η πολυτάλαντη ηθοποιός έγινε ευρύτατα γνωστή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με τις θεατρικές και μουσικές της παραστάσεις.

Κυρίως όμως βρέθηκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων μέσω της τηλεόρασης. Ιδιαίτερα με τις άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες πρωταγωνίστησε, όπως οι σειρές του MEGA ‘’ΑΠΩΝ’’ της Μιρέλας Παπαοικονόμου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα και ‘’ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ’’ του Μανούσου Μανουσάκη και σενάριο Σταύρου Αυδούλου. Το σήριαλ αυτό κρίθηκε πανευρωπαϊκά ως το πιό επιτυχημένο δραματικό σήριαλ του 20ου αιώνα. Η Μελίνα εντυπωσίασε ερμηνεύοντας την χαρακτηριστική Τσιγγάνα μάνα.

Και ακόμα με τις σειρές ‘’ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ’’ του ALPHA, ‘’XΩΡΙΣ ΟΡΙΑ’’ του ΑΝΤ1, και τα δύο σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη. Κυρίως με την σειρά ‘’ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ’’ , σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη και σενάριο της πρόσφατα ‘’χαμένης’’ σπουδαίας Υβόνης Μεταξάκη. Η μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1,  επαναλαμβάνεται στο ANT1 + με υψηλή πάντα τηλεθέαση. Σε αυτό η Μελίνα Μποτέλλη ερμηνεύει την αρχετυπική Μάνα και Γυναίκα της Κρήτης.