Home > Αθλητικά > Κώστας Δούμτσιος Θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Κώστας Δούμτσιος Θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

 Κώστας Δούμτσιος

 Θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

 

 Ένα από τα νέα πρόσωπα της Δόξας Δράμας  φιλοξενείται στο επίσημο έντυπο των “Μαυραετών”  . Ο 21χρονος Κώστας Δούμτσιος είναι από τις προσθήκες του Δεκεμβρίου στο ρόστερ της Δόξας και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Μάλιστα στο προηγούμενο παιχνίδι, στον Βόλο, σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Δόξας.

  Πως σχολιάζεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

Ξεκινήσαμε πολύ καλά το 2019 με συνεχόμενες νίκες. Πήγαμε στο Ηράκλειο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά και στη συνέχεια ήρθαν δυο άσχημες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανέβει η ψυχολογία μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της ομάδας στη συνέχεια. Άλλωστε, θεωρώ, ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

  • Σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα;

Η ομάδα πάρα τις αποτυχίες είναι ενωμένη σαν μια γροθιά. Στο Βόλο χάσαμε στις λεπτομέρειες, καθώς θεωρώ πως κάναμε ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα και με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Είμαστε αποφασισμένοι να κτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό συζητάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και όλα μπορούν να γίνουν μέχρι το τέλος της περιόδου. Ειδικά τώρα, καθώς, όπως διάβασα στον Τύπο κάποιες δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Δούμτσιος

  • Τι περιμένετε από το σημερινό παιχνίδι και πόσο κατάλληλα προετοιμασμένοι είστε;

Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και έχουμε επικεντρωθεί στα θετικά του στοιχεία, που πρέπει να προσέξουμε, αλλά και τις αδυναμίες που έχει. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, καθώς ο Πλατανιάς δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι ομάδα με εμπειρίες και πολύ καλό σύνολο.

  • Έχεις πάρει αρκετές ευκαιρίες από τη στιγμή που ήρθες στην ομάδα. Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή σου;

Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα πράγματα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσω να φανώ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με δεδομένο ότι θα έχω γνωρίσει ακόμη περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Δουλεύω σκληρά και πιστεύω θα τα καταφέρω.

 Ένα νέο παιδί σαν και σένα τι όνειρα κάνει για το μέλλον;

Θα ήθελα να συνεχίσω στην ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας, να αναδειχθώ μέσα από αυτήν και να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Εξάλλου, το περιβάλλον που δουλεύω τώρα είναι το ιδανικότερο. Όλα είναι πολύ οργανωμένα. Νομίζω ότι δουλεύουμε στις καλύτερες συνθήκες της κατηγορίας. Αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή, του δημιουργεί διάθεση για δουλειά και μεγάλη διάθεση για προπόνηση.

  • Ο κόσμος της Δόξας είναι το μεγάλο της όπλο. Τι μήνυμα στέλνεις για τη συνέχεια;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα και θα θέλαμε να συνεχίσουν μέχρι το τέλος. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και μας δίνει δύναμη για τους δύσκολους αγώνες που μας περιμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε, μέσα από τα αποτελέσματα, το πείσμα και τη διάθεση που θα δείξουμε να τους το ανταποδώσουμε. Και πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε.