Home > νέα > Χιλιάδες επισκέπτες στην Ονειρούπολη πρωταγωνίστησαν στο αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων!

Χιλιάδες επισκέπτες στην Ονειρούπολη πρωταγωνίστησαν στο αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων!

Χιλιάδες επισκέπτες στην Ονειρούπολη πρωταγωνίστησαν στο αυθεντικό

παραμύθι των Χριστουγέννων!

Συνέντευξη του Άη Βασίλη στον δαιμόνιο

δημοσιογράφο της Φρουτοπίας Πίκο Απίκο

 

 

 

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό, επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, την Ονειρούπολη, και έζησαν από κοντά το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων!

Με λεωφορεία και Ι.Χ. χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τη Δράμα ολόκληρο το διήμερο, και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές παραμυθένιες στιγμές και να γίνουν και οι ίδιοι πρωταγωνιστές της Ονειρούπολης!

Με πολλές και ποικίλες δωρεάν δράσεις, με εκδηλώσεις που καλύπτουν κάθε γούστο, με ατελείωτο κέφι, με τραγούδι και με χορό, η… ονειρεμένη Ονειρούπολη αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους επέλεξαν να επισκεφθούν τη Δράμα, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα!

Ήταν μάλιστα τόσος πολύς ο κόσμος στην Ονειρούπολη, που ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος μπήκε στον πειρασμό να το… σκάσει από Το Σπιτάκι του Παραμυθιού (το οποίο είναι αφιερωμένο φέτος στον μεγάλο Έλληνα παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά) και να καταγράψει στο δικό του ρεπορτάζ τα όσα μοναδικά εξελίχθηκαν στην Ονειρούπολη μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αρχικά, ο Πίκος Απίκος αποφάσισε να επισκεφθεί το Σπιτάκι του Άη Βασίλη και να συνομιλήσει με τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων για όσα εκτυλίχθηκαν στην Ονειρούπολη. «Ήταν πραγματικά εκπληκτικό! Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, με ένα μικρό διάλειμμα για να προλάβουμε να κοιμηθούμε λιγάκι με τους βοηθούς μου, χιλιάδες παιδάκια επισκέφτηκαν το Σπιτάκι μου! Άκουσα τις επιθυμίες τους, τα πήρα στην αγκαλιά μου, βγήκαμε φωτογραφίες… Κανείς δεν έφυγε παραπονεμένος!», ανέφερε ο Άη Βασίλης στις δηλώσεις του στον Πίκο Απίκο.

ONEIROYPOLH SK 3

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ του, περιδιαβαίνοντας την Ονειρούπολη, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος της Φρουτοπίας συνάντησε τον Όμπερον, τον αρχιζαχαροπλάστη, από Το Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών.

Ο Όμπερον, ενθουσιασμένος από την αγάπη των μικρών και μεγάλων επισκεπτών στο Ζαχαροπλαστείο, δήλωσε στον Πίκο Απίκο: «Όλο το Σαββατοκύριακο ο φούρνος μας δούλευε ακατάπαυστα και σκορπούσε αυτή την μαγική μυρωδιά των Χριστουγέννων παντού! Όλα τα παιδάκια μάς βοήθησαν να ετοιμάσουμε με αληθινή ζύμη τραγανά και μυρωδάτα κουλουράκια! Περάσαμε τόσο όμορφα με τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας…».

Για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για όσα έγιναν στην Ονειρούπολη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Πίκος Απίκος άφησε το δημοτικό κήπο και μετακινήθηκε προς την πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Στο παγωμένο Εργαστήρι Πειραμάτων βρήκε έναν ξεθεωμένο Δόκτορ Πειραματίξ, μαζί με τους βοηθούς του, τη Λέιντι Χημεία, τη Μις Φυσική και τη Μαντάμ Βιολοζί, να προσπαθούν να συγυρίσουν τον χώρο. «Αυτό που ζήσαμε όλο το Σαββατοκύριακο ήταν μοναδικό! Δεχτήκαμε χιλιάδες μικρούς μας φίλους, κάναμε τα πειράματά μας και καταλήξαμε σε πολύτιμα συμπεράσματα. Είμαι κατενθουσιασμένος από την αγάπη όλων των επισκεπτών της Ονειρούπολης!», ανέφερε ο Δόκτορ Πειραματίξ στον Πίκο Απίκο.

Με μια επίσκεψη στη Δράμα για να ζήσετε από κοντά το αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ονειρούπολης, θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή πως όσα κατέγραψε ο δαιμόνιος Πίκος Απίκος στο ρεπορτάζ του δεν ήταν υπερβολές! Μια δρασκελιά αρκεί για να μπείτε στο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι…