Home > Αθλητικά > Δ. Περσίδης στον «Π.Τ.»: «Θα δώσουμε το κίνητρο στον κόσμο να έρθει ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα…»

Δ. Περσίδης στον «Π.Τ.»: «Θα δώσουμε το κίνητρο στον κόσμο να έρθει ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα…»

Δ. Περσίδης στον «Π.Τ.»: «Θα δώσουμε

το κίνητρο στον κόσμο να έρθει

ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα…»

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Δράμας Δημήτρης Περσίδης μιλάει στον «Π.Τ.»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Η ομάδα της Δόξας Δράμας, συνεχίζει το πρώτο μέρος της προετοιμασία της με τον τεχνικό της ομάδας Κυριάκο Κετσιεμενίδη να προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία από τις πρώτες μέρες και να γνωρίσει καλύτερο το υπάρχον υλικό.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Περσίδης, μίλησε στον «Π.Τ.» για τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπου και τόνισε ότι: «Η υπόσχεση μας έγινε πράξη καθώς από την πρώτη μέρα η ομάδα μας έχει σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ κατά 99%».

Ο κ. Περσίδης, τόνισε πως τις επόμενες μέρες στόχος της νέας διοίκησης είναι να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκκαθάριση της ομάδας, ενώ αισθάνεται σίγουρος πως ο κόσμος θα «αγκαλιάσει» τη νέα προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η νέα διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, με πρόεδρο τον Δημήτρη Περσίδη, ανέλαβε στα μέσα της περσινής χρονιάς και στόχος ήταν τότε να σωθεί η ομάδα και να παραμείνει στην Γ’ Εθνική σε μια από τις πιο δύσκολες αγωνιστικά και όχι μόνο χρονιές που έχουν περάσει οι Μαυραετοί καθώς η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ., μιλώντας στον «Π.Τ.» τόνισε ότι: «Όπως είχαμε υποσχεθεί στον κόσμο της Δόξας, στον κόσμο της Δράμας – στο τελευταίο παιχνίδι στον Εθνικό Σοχού – ότι θα ξεκινήσουμε έγκαιρα τον προγραμματισμό, από την επόμενη μέρα για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της προετοιμασίας. Νομίζω ότι η υπόσχεση μας έγινε πράξη και σήμερα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας (Δευτέρα) το ρόστερ της Δόξας είναι ολοκληρωμένο κατά 99%. Αφήνουμε 1% ενδεχόμενο μήπως προκύψει μεταγραφικά κάτι, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οποίο δυστυχώς ακόμα και μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει».

Σε ερώτηση του «Π.Τ.» για το πώς προβλέπει ότι θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο ίδιος απάντησε: «Θα πρέπει να ξέρουμε αρχικά πόσους ομίλους θα έχει και πόσες ομάδες θα βρίσκονται σε κάθε όμιλο. Εμείς ξεκινάμε την προετοιμασία, όμως ακόμα, δεν γνωρίζουμε αν θα έχει ανακατατάξεις η Γ’ Εθνική με τις ενστάσεις που έχουν υποβάλλει οι ομάδες. Αν αναλογιστούμε αυτό που έχει πει η Ομοσπονδία, ότι οι όμιλοι θα είναι τέσσερις, βαδίσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Εμείς όμως κάνουμε τον δικό μας σχεδιασμό και πάνω σε αυτόν βαδίζουμε με ορίζοντα την τριετία.

Ξέρουμε όλοι ότι έχουμε αναλάβει ένα δύσκολο έργο όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας, για την πόλη μας, και έχουμε τον πήχη ψηλά και ο στόχος μας θα είναι η ομάδα μας να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».

Ο πρόεδρος του Γ.Σ., Δημήτρης Περσίδης, απαντώντας στην ερώτηση του «Π.Τ.» για τα πρώτα συμπεράσματα με τον σχεδιασμό της ομάδας, δήλωσε: «Το ρόστερ είναι ένα κράμα παικτών από τους περσινούς ποδοσφαιριστές και έχουμε 11 προσθήκες φέτος. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο και αυτό θα βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Το σύνολο των ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή είναι 34, μαζί με τους νεαρούς που έχουν έρθει από τον Καστρινό και νομίζω ότι θα κάνουν οι προπονητές την επιλογή τους και λίγο πριν το τέλος της προετοιμασίας θα έχουμε ένα ρόστερ 28 ποδοσφαιριστών με τρεις τερματοφύλακες».

Κλείνοντας ο Δημήτρης Περσίδης, αναφερόμενος στον κόσμο της Δόξας Δράμας, ανέφερε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, από την πρώτη στιγμή, καθώς σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Νομίζω ότι ο κόσμος και οι επιχειρηματίες είναι λίγο επιφυλακτικοί με όλη αυτή την κατάσταση των προηγούμενων ετών στην Δόξα, αλλά εμείς μέσα από το αγωνιστικό τμήμα, από τα παιχνίδια θα δώσουμε το κίνητρο στον κόσμο να έρθει ακόμα περισσότερο κοντά στην ομάδα.

Αυτό που θέλουμε όλοι, είναι ο κόσμος να γυρίσει στο γήπεδο να χαίρονται αυτό που βλέπουν αγωνιστικά και φυσικά η ομάδα να βγάζει καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Το μήνυμα που προέρχεται από όλη την διοίκηση, είναι πως θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και πιστεύω ότι θα φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά».